| Laura1969 a întrebat:

Vreu sa va împărtășesc puțin din necazurile prin care trec și cu care ma confrunt.
Sunt urâtă de foarte mulți pentru ca imi doresc să fiu o creștină adevărată, iar acești foarte mulți fac parte din mișcarea lgbt! Deci ei sunt lgb-tisti și pe mine ma urasc pentru simplul fapt ca nu sunt de acord cu ei!
Pot spune că nu le-am facut nici un râu niciodată, însă am hotărât în inima mea sa țin cu sfințenia credinței creștine.
Observ următoarele:
- acești oameni urasc creștinii
- ei practică fapte de rușine în familiile lor și cred ca ei fac bine!
- si-au pierdut orice simt și control!
- totul în ceea ce îi privește se reduce la răutate și sex.
As fi mirata sa vad ca de fapt mai au vreo urma de dragoste sau sensibilitate!
Întrebarea mea este : DE CE atâta ura? Nu am nimic cu ei! Eu imi vad de viata mea! Doar ca doresc să imi trăiesc viața asa cum vreau eu!

35 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru cristi202):

Scroll down, sectiunea de referinte.

Daca eu tata ii dau copilului chibrituri si ii spun sa NU se joace cu ele, apoi dispar si il las ore intregi de unul singur, oare ce va face copilul? Nu sunt eu un nemernic iresponsabil?

| cristi202 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu esti nemernic, daca copilul nu e de doi-trei ani. Tu te crezi copil de doi ani? Cred ca esti suficient de lucid sa stii ce e bine si ce e rau. A, ca iti plac mai mult lucrurile interzise, care nu sunt bune, i de aceea te atrag, asta e altceva.

| Laura1969 explică (pentru cristi202):

Însă de reținut că există și copii mari fără experiență și fără să fi cunoscut lumea "rea"... oricum au și ei partea lor de vină.

Cine zice ca ar fi interzise? Sau ca nu ar fi bune? Exact. Niste unii interesati de control.