| Babacunene a întrebat:

Ziua de creare a plantelor ce a durat milioane de ani din Biblie e epoca precambriana?

15 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

In Biblie scrie ca a durat o zi nu milioane de ani

| Babacunene explică (pentru CostinAlamariu):

"In ziua in care Dumnezeu a facut cerul si pamantul." Geneza 2:4. Asadar termenul zi e relativ si arata o perioada nedeterminata de timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Babacunene):

Așa mă gândeam și eu... însă când am citit cu atenție, am dat de faptul că apoi a fost o seară și a fost o dimineață. Deci cel mai probabil e despre o zi cum o percepem noi, oamenii.

| CIaudiu a răspuns:

Nu stiu, dar stiu ca din pacate tatalui tau i-a trebuit doar o secunda de neatentie sa o fecundeze pe maica-ta si sa scoata pe lume un sectant analfabet si conspirationist.

| Babacunene explică (pentru CIaudiu):

Mai bine analfabet decat om de stiinta deprimat ca intra intr-o gaura neagra. laughing

| Babacunene explică (pentru anonim_4396):

Prima zi incepe de la geneza 1:3. Cand a creat cerul si pamantul Geneza 1:1 nu era nici o zi. rolling on the floor

| CIaudiu a răspuns (pentru Babacunene):

E bine sa blamezi stiinta cand o folosesti zilnic, nu?
Daca esti smecher si tot blamezi stiinta, du-te pe o insula izolata unde n-ai acces la stiinta si traieste-ti viata cum trebuie. Eventual ia-ti si o biblie ca sa iti tina de foame.

Tehnologia e stiinta adevarata. Teoria evolutionista e stiinta falsa. laughing

| CIaudiu a răspuns (pentru Babacunene):

Inainte faceai propaganda impotriva intregii stiinte la categoria stiinta si filosofie. Spunea-i ca e inventia lui satan si ca trebuie sa ne intoarcem la religie cat nu e prea tarziu. Acum ti-a luminat Iehova mintea ca de fapt stiinta e adevarata si benefica? laughing

Am taiat stiinta in doua. Stiinta falsa si stiinta adevarata.

Nu am atacat niciodata stiinta adevarata ci doar stiinta falsa. Acum am venit cu clarificari ca s-ti fie mai usor sa intelegi ce vreau sa zic.

Uite aci:"Https://www.descopera.org/explozia-cambriana/

Dupa cum precizeaza Richard Dawkins: „E ca si cum ar fi fost puse in acel loc, fara sa existe o dovada a evolutiei lor."

| Mayhem666 a răspuns:

"Ziua de creare a plantelor ce a durat milioane de ani"

Ai reusit sa te contrazici mai mult decat evident doar in partea asta a propozitiei tale. Cum adica ziua care a durat milioane de ani?

| Babacunene explică (pentru Mayhem666):

Geneza 2:4:"in ziua in care a facut cerul si pamantul". Cand a facut cerul si pamantul nu era lumina adica nici ziua. Alte traduceri "din ziua in care a facut cerul si pamantul" Care zi? Ca sunt 6 zile de creare.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Babacunene):

Raspunsul pe care l-ai dat nu are legatura cu ce am intrebat.

"Care zi? Ca sunt 6 zile de creare."

De fapt, chestia asta e doar o mare aberatie. O planeta nu poate sa se creeze doar in 6 zile. E nevoie de milioane de ani si de forta gravitationala ca o planeta sa se poata forma.