DA.presupunand ca lasi lucrurile sa mearga de la sine cu credinta ca timpul va rezolva si problema asta.dar efectul poate intarzia un pic mai mult, iar noi oamenii nu prea avem mult timp, iar bunul Dumnezeu regleaza unele treburi rele trandformadu-le in bine ori aducand adevarul la lumina dupa ce noi nu mai santem.se cade sa pierdem credinta si speranta si sa o luam pe aratura fiindca nu e acum? aici? cum am vrea? ori chiar actionand sa ni se para ca mai rau ne scufundam? cand de fapt noi trebuie sa ne trezim la realitatea dorita de Domnul si dupa care tanjeste si saracul sufletul nostru? tu esti atee ori, ma rog necredincioasa ori mai putin credincioasa, dar facand abstractie de religie poti transpune toate astea in plan mental, psihologic, autosugestie etc, si sa dai un raspuns.tot confortabil e?
Noname? imi pare rau dar viata chiar mi-a demonstrat cele scrise si spuse de cuviosul si inca o face. nu e pansament psihic.e realitate.a mea a altora, din timpuri diferite fiindca am avut grija sa privesc sa ascult si sa invat.tu ai gasit cel mai confortabil raspuns.chiar mai confortabil decat al lui mada0611.
"Pierd dorinta de a avea ce caut tot cautand ceea ce-mi doresc"
Nu regleaza nimeni nimic, e mintea ta care se maturizeaza, adica are destule informatii cat sa inteleaga.
De ce ar trebui sa fie ceva confortabil? Confortabilul te tine in loc, si da, le poti transpune in ce plan vrei, odata ce cunosti cauza problemei, astfel cautand solutia, confortul psihic te impiedica s-o cauti.
Ai vrut să ne afli părerile sau doar să le expui pe ale tale?
Vorbeşte în numele tău, te rog. Nu îmi stă în caracter să înjur.
Personal, nu văd nimic de discutat.
Mi-ai cerut părerea, ţi-am dat-o, îţi convine, bine, nu, iar e bine. Nu ţin să te conving de nimic şi nici nu mă interesează ce ai de obiectat. Pa şi o seară faină.