Nu exista o analiza de sange care sa spuna ce contraceptiv ti se potriveste. Teoretic, Logestul este un contraceptiv microdozat, care nu ar trebui sa fie prea agresiv. Dar am mai auzit persoane planagand-se de diferite reactii adverse. Prin urmare, cred ca ar trebui sa mergi la medicul care ti le-a recomandat, sa-ti prezinti simptomele si sa-i soliciti schimbarea contraceptivului. Efectiv el nu ti se potriveste.
Poate fi si de la medicament citeste in prospect la reactii adverse dar pentru analize in mod normal trebuie sa mergi la un cabinet de planing familial sa spui ce iei sa spui cum te simti si sa ceri sa-ti recomande sa faci niste analize. Din cate stiu anticonceptionalele au concentratii de hormoni mai mari sau mai mici. Poate nu ti se potrivesc La un astfel de cabinet ti se pun si unele intrebari legate de sarcini avorturi chiuretaje si apoi ti se stabileste un anume fel de pastile.Bafta.
Trebuie sa faci analiza de sange pentru a se stabili ce anticonceptionale ti se potrivesc. In primele 3 luni poti avea simptome de oboseala.
CheshireDeadCat întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: