| CodrinValentin a întrebat:

1.O persoana care a terminat liceul acuma, mai beneficiaza de medicul de familie? pana cand?
2. Avem probleme cu glanda, am facut tratament cu tirozol 2 ani de zile, mi-a spus medicul endocrinolog, dupa un timp de un an si ceva nu v-a mai fi nevoie de pastile. Am 2 ani si ceva si am lasat tratamentul si m-i sa inrautatit situatia, m-am dus inapoi la medicul endocrinolog, iar mi-a dat tratament, iar analize, iar ecograf, bani cheltuiti cu duiumu, stie cineva mai multe raspunsuri despre glanda tiroida, ca, cred ca voi continua asa pana la adanci batraneti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

1. Medicul de familie ramane pana vrei sa-l schimbi tu. Daca te referi la tratamentul gratuit nu beneficiezi de el. Trebuie sa te angajezi si vei beneficia de medicamente compensate.
2. Daca ai hipertiroidie se vindeca in cele mai multe cazuri. Daca ai hipotiroidie nu se mai vindeca mai ales daca ai lasat tratamentul. Sotia mea are asa ceva.

| Bumbii a răspuns:

Mai bine intreaba un doctor happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred ca te referi la calitatea de asigurat, ca de medic beneficiezi oricand. Daca ai terminat acum liceu esti asigurat pana in toamna. din toamna asigurarea continua daca intri la facultate sau te angajezi.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Salontanul):

Nu indu omul in eroare. e asigurat daca a terminat liceul pana la inceperea anului universitar. Atunci asigurarea continua fie daca devine student fie daca se angajeaza.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
beneficiezi pentru ca iti vei baga dosar pentru somaj, ori daca dai la facultate vei figura ca studiezi.
nu stiu prea multe, dar stiu ca sunt smecheri acesti medici, chiar daca ai trimitere, nu platesti consultatia, dar iti dau analize de facut si te cheama la cabinetul lor, sa le platesti si analize si mama masii...sunt satula de eistraight face
O zi frumoasa sa aihappy

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru suntserios):

El n-a specificat ca va fi student. Oricum inca nu stie pentru ca n-a dat examen la facultate. N-a spus nici ca intra in somaj sau nu. Eu nu l-am indus in eroare. I-am dat un raspuns functie de datele prezentate. Faptul ca el nu stie sa explice ceva concret este alta problema. Oricum, si eu pot sa te acuz ca i-ai dat un raspuns partial. Asa ca nu mai da sfaturi daca nu ti le cere nimeni!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Salontanul):

Eu i am dat un raspuns complet, tu ia i dat un raspuns partial

Eu: " Daca ai terminat acum liceu esti asigurat pana in toamna. din toamna asigurarea continua daca intri la facultate sau te angajezi. "

Tu: "Daca te referi la tratamentul gratuit nu beneficiezi de el. Trebuie sa te angajezi si vei beneficia de medicamente compensate."

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru suntserios):

Mai citeste o data. Sa vezi ca intrebarea lui avea doua parti.Trebuia sa-i spui: uite cutare nu ti-a spus asta si asta. Se vede treaba ca esti cu retard mintal si nu poti sa intelegi ca ti-am spus sa nu-mi mai dai sfaturi mie. Du-te-n ma'ta. Boule!