In farmacii se gasesc tot felul de pudre ce trebuie intinse cu mainile pe corp si nu mai simti mancarimea nici durerea. Eu am avut varsat-de-vant acum 1-2 ani si mi-a luat o verisoara.
Succes!
Cumpara urgent Aerius( sunt pastile), si sa te speli cu ceai (trei frati patati), nu te scarpina sub nicio forma. Atentie sa nu se infecteze ca iti raman semne, incearca sa ai o igiena corespunzatoare pentru a evita infectiile si implict semnele.
Pana maine totusi cu ce ma pot da? Ca nu ies afara cu rubeola pe cap sa-mi iau solutii si medicamente.Cu spirt sau apa rece de exemplu merge?
In primul rand nu te scarpina (eu am avut ce ai avut tu, m-am scarpinat si acumm am urmee catevvaa dar amm )tamponeza-te de 3 ori p zii cu solutii e mentolata!
Mai degraba te dai cu otet amestecat cu apa, spirtul calmeaza pe moment dar nu este o solutie. Poate gasesti un vecin saritor.
Trebuie sa te duci la medicul de familie. El iti va da reteta si va nota in fisa ta medicala.
Asta voia si mama sa faca, dar mi-e cam frica ca raman semne daca ma dau cu otet si apa.Sau nu? Si cat timp are efect aceasta solutie? Ca sincer, chiar nu pot dormi noaptea de la mancarimi.
Daca ai in casa un antihistaminic-claritine o jumatate de tableta sau sirop o lingurita te linisteste.La rubeola nu raman cicatrici(urme ).