Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 23 Februarie 2025 sunt:
Bună, menstruatia mi-a trecut acum o săptămână iar după actul sexual am dureri de ovare și sângerări. Ce înseamnă?
Daca bei apa foarte multa într-o zi și mai ai și 80% apa in corpul tau (și nici nu te duci la baie) cum de nu te îneci?
Eu merg la psihiatru de aproape doi ani și când m- am dus până la medicul de familie, mama mi- a spus să nu zic că mă duc la psihiatru și iau medicamente pentru anxietate/depresie, că mă "dă"...? (mai mult)
Bună ziua, sunt sofer pe camion și de 3 săptămâni folosesc un umidificator de aer la care nu a mai fost schimbat acel filtru de o luna jumătate, țin sa menționez ca ultima vreme se simțea un...? (mai mult)
Anemia secundară ce înseamnă și cât de periculoasă este și cum se tratează?
Cum se manifestă anemia și ce pot să iau?
Ce înseamnă asta? In timpul menstruatiei a 3 zi de menstruatie a ieșit din vagin carne, ce înseamnă acest lucru la vârsta de 18 ani, ce poate cauza acest lucru, la ce mă pot aștepta? Ce riscuri...? (mai mult)
Hey, am avut o problema de sanatate, angina pultacee (amigdalita) si momentan iau antibiotice, insa ma simt bine. in seara asta trebuie sa merg la un majorat si as vrea sa beau alcool, credeti ca se...? (mai mult)
Va salut, a avut cineva deficienta de Vitamina D3? Dau cineva pe care cunoasteti voi? Daca da, ce simptome ati avut?
Întotdeauna îmi este frig și răcesc foarte des! Iar când răcesc stau la pat 2- 3 săptămâni și ma vindec foarte greu! De când eram mica eram asa! Nu știu de ce se intampla asta, eu mănânc...? (mai mult)
Cum îmi pot proteja corpul ca persoană care se află într- un automobil normal de un eventual accident rutier? Mă protejează echipamentul purtat de piloții de raliu sau echipamentul purtat de un ...? (mai mult)
Îmi puteți spune cum se simte anestezia la dentist, adica este posibil ca acel ac de la seringă să-mi atingă nervul dintelui, pentru ca am vad mulți oameni, cărora le este frica de anestezie?
Buna ziua! Se poate asa ceva, sa ma nasc cu 1 vertebra lombara in plus? Mi s-a facut radiografie
Bună! Am o problema, la fund am ceva cât vârful la deget și problema e ca ceva ca un mat uscat nu știu cum sa descriu în cuvinte.Ce pot face, ma puteți ajuta cu un sfat?
Salut TPU! De ce doar cand ma spal pe dinti am o linea neagra de- a lungul liniei gingiilor? Inaintea de a ma spala nu am nici o linie, cand ma spal apare acea linie, iar dupa ce am terminat de a ma ...? (mai mult)
Salut! Am început sa iau anticonceptionalele Belara pentru acnee prescrise de medicul ginecolo, dacă iau maxim un an de zile aceste pastile voi avea probleme cu fertilitatea? Am auzit ca din cauza la...? (mai mult)
De vreo 2 săptămâni așa a început să mă manance rău penisul și testiculele dar rău de tot. Am fost la farmacie și mi- a fost recomandata o crema pentru utilizarea cutanata am dat cu ea mâncărimile...? (mai mult)
Aș dori niște sfaturi de la persoanele care au trecut prin experiența mea.Sunt un tânăr de 19 ani și de la 15 ani am consumat marihuana aproape zi de zi, pastile pe reteta o perioada de vreo jumate...? (mai mult)
Bună,de ceva timp mă gândesc ca am să mor, de exemplu pe 29 vine cineva și mă gândesc ca nu apuc ziua aia ce se întâmplă?
Bună ziua! Am împlinit vârsta de 21 de ani și nu am mai crescut de la vârsta de 16 ani niciun centimetru. Am 1, 75, părinții mei au 1, 85 respectiv 1, 70, fac sport și am o alimentație ...? (mai mult)
Unui bărbat îi curge sânge din anus de azi dimineață sau azi noapte. Este periculos? Are 50+ ani.
Ce se intampla daca ne oprim circulatia in picior de exemplu?
Salut, de aproximativ 3 zile in zona stomacului simt o apăsare, ceva ce ma face sa respir si greu, de exemplu daca fac putin efort incep sa respir greu, simptomele trec si apar nu este constant, ...? (mai mult)
Am o alunita destul de mare pe gat si azi m-am lovit la ea, aceasta s-a facut alba. Sunt in vreun pericol?
Salut. Acum 20 de zile mi- am scos mana din ghips, am avut o fractura 1/3 distala radius drept Mi au zis de la spital sa fac exercitii in apa cu sare si tărâțe in fiecare zi.Problema e ca nu mi s-...? (mai mult)
Buna, acum 3 zile am suferit un avort spontan. 14 săptămâni si 4 zile, nu am avut dureri sau sângerări doar imi venea sa merg la baie foarte des. Ultima data când am mers la baie a ieșit bebele....? (mai mult)
Salut! Am extrasistole și simt cum inima ia pauza pentru 1 secunda cam asa, sare o bătaie după bate puternic și ma înțeapă și în piept, am problema asta de ceva vreme am fost am făcut ecg uri...? (mai mult)
Bună, ma poate ajuta cineva? De câteva luni am observat că după ce consum ceapă nu ma simt bine. puțin ametita, ma doare și stomacul dar foarte puțin..parca și respirația e mai greoaie...? (mai mult)
Bună! Mi- am făcut analizele la sânge pentru glanda si mi- a iesit TSH ușor mărit limitele fiind între 0.3- 4.5, mie mi- a ieșit 4.7, în schimb FreeT4 si ATPO în regulă dar l- a FreeT4 limitele...? (mai mult)
Bună ziua! Am fost astăzi pentru un examen psihologic pentru comisia de handicap adulți, în care îmi trebuia scala GAFS Și din testele făcute și conversația cu doamna doctor mi- a spus ca...? (mai mult)
Salutare! Dacă consum azi cola îmi poate influența donarea de sânge de mâine?
Am inceput sa stau foarte mult la soare in jur de 5- 6 ore și am citit pe net despre Radiațiile ultraviolete și din ce am citit acolo sunt foarte periculoase. Când eram mai mic îmi plăcea să mă...? (mai mult)
Buna Ziua, am cerut la farmacie capcou si mi s- a spus sa inghit lichidul cu aceasta solutie, , gluconat de calciu’’ mai jos scrie pe aceasta cutiuta (Gluconat de calciu injectabil), farmacista ...? (mai mult)
La dentistii ce lucreaza cu casa de asigurari aparatul dentar si cariile se fac gratuit? Am 17 ani si sunt elev si locuiesc in Vaslui.
Buna TPU, este adevărat că parul sensibil si moale se unge mai repede? Fiindca oamenii pe care îi cunosc (în parțial fete) si au zis că ele nu au probleme cu parul gras, au parul mai rezistibil...? (mai mult)
Buna tuturor, am un gol nu stiu sa explic in stomac si imi ajunge un nod pana in gat si am senzatia mereu ca am ceva acolo cand inghit ce poate fi?
Salut TPU! Sunt puțin stânjenit de situația în care ma aflu și cum as vrea sa țin cat mai mult secretul asta și în același timp sa aflu explicația am decis sa scriu pe acest site. De la un ...? (mai mult)
Buna ziua. Ce inseamna neutrofile 48, 3 eozofile 1, 2 si nr. Eozofile 0, 06. Multumesc.
Am fost la medic și am făcut o endoscopie in urma acesteia mi s- a spus că am 3 ulcere îmi puteți spune cât de grav ar putea fi și ce s- ar putea întâmpla chiar îmi este frică am primit medicamente...? (mai mult)
Daca cadem de la inaltime si avem o ruptura de muschi, muschiul si vasele de sange din muschi se refac?
Pot opta pentru operația laser pentru corectarea miopiei, dacă am hipotiroidism?
Prezervativele sunt sigure in caz de partenera are o boala prin transmitere sexuala? In general HIV, de aia imi e frica.
Buna, inca o intrebare am si va rug sa ma sfatuiti. Am 17 ani si ma doare in piept, nu mereu dar am momente cand ma doare si am fost si la Cardiologie astazi si mai am momente ale zilei cand ametesc ...? (mai mult)
Buna, vin cu o intrebare la voi iubitul meu are niste dureri sub coaste in partea stanga si am observat ca i- a aparut o pata pe partea stanga la coaste.Nu doreste sa faca analize, un sfat ceva pana il...? (mai mult)
Vineri am fost într- o excursie la munte, și am întrat în râu, unde apa era foarte rece. Următoarea zi ma durea gatul îngrozitor de tare și am realizat ca am răcit. Apoi duminica, am observat...? (mai mult)
Ce fel de artere apar in organism de exemplu cand ne taiem la un picior! exemplu avem un accident de munca si cade un bustean pe noi si ne fisureaza sau ne taie putin o artera dar hemoragia interna e ...? (mai mult)
Salut, acum 12 zile mi- am fracturat mana la fotbal nu stiu sigur daca radiusul, doctorul nu mi- a spus, mi- a zis sa vin peste 2 saptamani sa- mi scoata ghipsul. Credeti ca mi- l va scoate? Mi se pare...? (mai mult)
Arterele si venele se refac daca sunt distruse?
Salut, pentru ce e medicamentul "silithor" e ok sa-l iau cu alte medicamente daca eu nu am probleme cu ficatul si am o ciuperca la picior? Asa mi-a fost recomandat de dermatolog dar e ok?
Omeran pe ce perioada se administreaza? Mi-a dat de la farmacie sa iau pentru aciditate si dizconfort. Aveti idee cate luni ce perioada poate fi administrat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!