Salut,ma doare sub abdomen în partea stanga (sub burta) ce poate fi? Am cautat pe google despre apendicita și nu prea am niciun simptom de acolo, dar ce poate fi? Imi e frica
Hello, aseară am fost la un chef iar acum sunt mahmură, ceva remedii?
Am 20 de ani o să merg pentru prima data la ginecolog și aș vrea să vă întreb ce o să îmi facă medicul ginecolog, mi-e puțin frica.
Vineri am fost lovit în cap cu o minge de tenis, inițial m- a durut capul câteva secunde sau un minut dar sâmbăta m- am trezit cu o durere de cap și cu temperatura care au ținut toată ziua iar...? (mai mult)
Am uitat numele medicului de familie
Soția mea are 26 de ani și are 48 de kg, de la un timp nici nu prea vrea să mănânce. Ea de obicei nu e bolnavicioasă dar acum mă îngrijorează ca nu prea mănâncă. Inălțimea o are 1, 80...? (mai mult)
Buna! De ceva timp am aflat de operatia asta de care sunt 99% sigura ca voi avea nevoie, anume chirurgia ortognata. Din cate am inteles, trebuie sa merg la un ortodont care ma va indruma catre un chirurg,...? (mai mult)
De ce mereu cănd mănânc ceva foarte iute de exemplu takis, mi se iuțește limba și aproape îmi iese sănge din ea. Mereu cănd mănânc ceva iute eu simt iuțeala doar la limba în rest mai...? (mai mult)
Buna, vreau sa stiu care mai bun la doctor pentru analiza sa ma slabesc? multumesc!
Bună din nou, știți ca v am zis acum ceva timp ca am avut puroi in gat, ei bine, am luat tratamentul, au trecut 2 săptămâni, am avut grija sa nu respir aer rece șamd. Am făcut exsudat si a...? (mai mult)
Salut TPU! Am 1, 75 si am 17 ani, tatal meu are 1, 72, iar ceilalti din familia mea au toti peste 1, 80. Eu am suflu sistolic si mi s- a spus ca mi s- a incetinit cresterea si asta am vazut pe ...? (mai mult)
Buna ziua, băiatul meu are 15 ani și trebuie operat la piciorul drept, Băiatul este in țară și noi părinții suntem la lucru in străinătate, Se poate face operația in lipsa noastră?
Oameni care mergeti la sala, cum v-ati apucat? V-ati apucat singuri fara antrenor? Care sunt rezultatele? Sfaturi pentru inceput?
Bună, luna trecuta mi-a venit menstruația tocmai pe 4 martie iar acum suntem în 30 și încă nu mi-a venit. E normal?
Și- a făcut cineva circumcizie? Daca da- cum se simte? - regreti că ai facut- o, si de ce? - a scăzut sensibilitatea? - poti intretine relatii intime "normale" si daca nu o faci? - la ce clinica...? (mai mult)
Ieri faceam sparring in gluma cu un coleg, si i-am prins bine un pumn in umăr. I s-a intărit zona aceea si a iesit din relief, ca un fel de cucui doar ca mai mare. Se poate sa fie un os crapat?
Buna,As vrea sa imi iau o coarda de sarit pentru ca vreau sa slabesc in zona coapselor ma va ajuta?
Buna Ce aplicatii gratuite pentru numărat caloriile recomandați? Mersi
Am nevoie de răspuns urgent! Iese la analizele de sânge dacă ai băut alcool? Cât timp durează să dispară urmele din corp?
Hei! Psihologi pe aici? Am o curiozitate despre o persoana cu care eram prietena, recent am aflat ca fata asta a mintit in legatura cu toata viata ei, de la cursurile si "master class- ul" in makeup ...? (mai mult)
Buna.Daca iei medicamente de alergie pe termen lung iti afecteaza sanatatea?
Buna ziua! De vreo luna am o obosesla destul de mare, dureri de stomac, de articulații la mâini si la picioare, de cap si uit anumite cuvinte si nu mă pot concentra bine. Am 12 anj și jumătate și...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema, am 17 ani si acum 8 luni am avut o luxație de rotula. Am fost la medic, am facut radiografie si doctorul a spus ca nu e nimic grav si sa port o chestie la genunchi, insa...? (mai mult)
Buna, de vreo 3 zile am zis ca ma apuc de slăbit deoarece saptamana asta a fost ff proasta pentru mine de luni pana vineri am mancat ff mult am facut si sport 20 de minute pe zi dar am si mancat prea ...? (mai mult)
Aveti idee daca in Arad sau imprejurimi exista vreo brutarie care sa prepare paine fara gluten? As prefera sa caut de la vreo brutarie si nu cele din supermarket care au 20 de ingrediente.
Bună, sunt fumătoare de ceva timp din vara 2022 (mai încercasem sa fumez da nu reusisem) am fumat vape și din iarna lui 2022 țigări dar nu exagerat de mult pana în momentul de față. Întrebarea...? (mai mult)
Metode de albire a dinților care chiar functioneaza?
Buna! As vrea sa imi fac o asigurare de sanatate privata! Sunt intre Allianz, Signal Iduna, Groupama si NN. Care e cea mai buna firma? La servicii si decontat.
Buna,Cum as putea slabi 1-2 kg pe saptamana am nevoie ca vine vara neaparat
Dacă nu am carte de munca, îmi pot face asigurare de sănătate? Cat costa?
Ce sa fac ca să nu mă mai trezesc dimineața cu miros urât in gura?
Bună ziua! Acum 2 săptămâni aproximativ am făcut efort în weekend destul de mare iar în ziua de luni am început sa am palpitații și sa amețesc de abia puteam merge pana la baie, câteva zile...? (mai mult)
Buna seara, am folosit minoxidil 5% de la foligain si mi s- a iritat scalpul. Am întrerupt minoxidilul de 3 zile dar degeaba, ma mănâncă scalpul îngrozitor si nu pot dormi noaptea. Pana ajung la...? (mai mult)
Mulțumesc pentru răspunsuri Ce ma sfătuiți sa fac în continuare
Buna,As vrea sa incerc postul cu apa timp de 3 zile, a mai tinut cineva? A functionat asupra kilogramelor? As vrea sa tin si eu
Buna TPU, am o intrebare care este mai jenanta putin, cand am avut 11 ani am avut viermi intestinali (oxiuri) iar acum la 16 ani, mai exact acum cateva luni am inceput sa am o mancarime anala foarte...? (mai mult)
Am un bunic de 90 ani si e racit, oare daca ii dau la 8 ore Parasinus e prea mult? Nu am prospectul, altfel nu mai intrebam pe TPU.
Buna ziua! Am 12 ani și jumătate si am molarul de 6 ani cariat. Aproape in fiecare seară ma doare tare cu tot cu tampla si in spatele capului. Este maseaua de pe stanga si in spatele capului tot pe ...? (mai mult)
Pareri Acne Out capsule?
Am dureri de stomac doar noaptea, ultima masa 17, 18.Ma feresc de prajeli, tocaturi, mezeluri si tot am dureri. Cat costa radiografie cu bariu? Mulțumesc!
Bună ziua! Am fost acum 2 zile la o clinică cu două trimiteri de la medicul de familie. M- a programat ieri la orl, m- a consultat și azi când am fost din nou la clinică la oftalmologie, doctorul...? (mai mult)
Buna ziua! De vreo 3 saptamani am partea dreapta a fetei are o senzatie ciudata asemanatoare amortelei dar nu neaparat deoarece pot sa- i misc si jumatate de la fel. Am 12 ani si jumatate. Stiti ce poate...? (mai mult)
Buna ziua! Am un disconfort, mancarime, arsura, ceva diferit in zona talpilor la ambele picioare, undeva in mijloc intre calcai si degete. Se simte uneori ca un fel de arsura, alteori putina durere,...? (mai mult)
Bun,a mi-au aparut niste bube pe mana acum o ora, nu ma mananca, nimic doar mi-au aparut, oare de la ce poate fi?
Bună ziua! Am o întrebare dacă știți cumva, sau ați făcut... unde as putea face și eu o electromiografie în București cât mai repede? Știu ca se face doar cu plata, dar nu găsesc locuri disponibile...? (mai mult)
Azi la fotbal am fost călcat pe picior. Degetul mare este foarte umflat și nu pot calcă, ce fac?
Daca te roade stomacul noaptea la vreo 3 ore dupa masa e gastrita? Mi s-a mai intamplat dar de regula trece in vreo juma de ora. Sa fie si astenia de primavara?
Am facut o endoscopie digestiva superioara fara nicio sedare, iar acum simt disconfort in gat(cum este si normal) dar foarte ciudat ca in stomac asa tare ma deranjeaza, mai ales cand ragai, asa se simte...? (mai mult)
Bună, deci eu am vapat și am fumat a trecut o lună de când nu mai fac asta nu o făceam nici înainte doar când mai aveam o mica ocazie, ei am făcut o răceală în timpul acelei răceli am pufăit...? (mai mult)
De la un timp urinez des foarte des si nu ma ustura am luat și urinal akut am fost și la doctorul urolog și mi-a facut ecografie și nu am nimic Ce as putea avea de urinez atât de des
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!