| anonimCelebru a întrebat:

A avut cineva pietre la rinichi si le-a elimnat? si eu am avut niste dureri groaznice din cauza a 3 pietre de 4 mm, am stat 6zile in spitalsad am avut tratament si am eliminat pietrele pana la urma...acasa mi-a dat sa iau Uralyt-U dar nu prea stiu cum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Buna! Trebuie sa citesti prospectul cu atentie. Sunt explicati pasii pe care trebuie sa ii faci pentru ajustarea dozelor in functie de pH-ul urinar cu ajutorul betisoarelor din cutie. Atentie la intervalul tinta al pH-ului, este in functie de compozitia calculilor. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/......la-rinichi

3 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Cred ca nu ti-a aparut toata intrebarea.

Janina
| Janina a răspuns:

Pe langa tratamentul de ti l-au dat sa bei mult cei, iar pentru pietre la rinichi cel mai indicat e cel de seminte de patrunjel.

| anonimCelebru explică (pentru doctoressa):

Buna, am ph urinei prea mare ...este intre 7, 4 si 8, asta inseamna ca este prea bazic? nu trebuie sa mai iau?