Întrebare recomandată | wolder a întrebat:

A avut cineva printre voi piciorul in ghips de la entorsa?
Mi l-a pus de 5 zile si inca am dureri ingrozitoare, nu pot sta in picioare si nu pot sa-l pun jos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Dobinda_Dinu_1994 a răspuns:

Eu am avut entorsa cu ruptura de ligamente....am stat 7 zile cu piciorul in ghip...dar nu am avut dureri pe parcursul cat am avut ghipsul

| VreauSaRad a răspuns:

Asta inseamna ca nu e o simpla entorsa sau asistentul care ti-a pus gipsul a facut ceva gresit.

Ar fii cazul sa mergi la medic maine sa nu se agraveze.

Te-am ajutat?

| qpMusique a răspuns:

Am avut aceeasi problema ca tine, ei bine foarte posibil sa fi facut o vanataie destul de mare! Eu asa am patit. Bafta si sper sa te faci bine :*

| 00dey a răspuns:

Da. am avut eu acum aprox 4/5 ani. pai da, e normal. si eu am avut aceeasi problema, dar tie ti'a sugerat sa incerci sa mergi cu el? sa calci pe el? ca eu stiam ca nu.
mi l.am pus si eu in ghips atunci. si acum vreo luna, exact la acelasi picior, cred ca am mai avut una, da' il las sa se faca singur la loc, desi inca e rolling eyes umflaat. tongue
nu asta conteaza, dar sper sa fie ok ce ti.am zis. poate trebuie sa il pui jos, da' inca e prea devreme. confused

| wolder explică (pentru Dobinda_Dinu_1994):

Azi mi l-au scos. Voi mai avea dureri?

| wolder explică (pentru VreauSaRad):

Am fost si mi l-a scos. Crezi ca s-a vindecat asa de rapid?

| wolder explică (pentru qpMusique):

Dupa ce l-ai scos ai facut vreun exercitiu de revenire?
l-ai pus direct jos si ai meers sau ai luat-o usor?
ce sfaturi poti sa-mi dai?

| wolder explică (pentru 00dey):

Am fost la spital si mi la dat jos. sa merg cu el sau sa incerc sa nul fortez?
sa fac vreun exercitiu de revenire?

| 00dey a răspuns (pentru wolder):

Serios?
pai cel mai bine, ar fi sa nu il fortezi, da.
exercitii nu stiu daca e nevoie sa faci. timpu' e cel mai bun.