| cocoloc a întrebat:

A facut cineva avort? Cum este? Cat de periculos este? Eu am avut candida si esecheria coli si am citit undeva ca daca ai avut infectii in zona intima sunt sanse sa mori in urma avortului. Este adevarat? Doare? Cum este? Nu sunt inca gravida ( SPER) dar as vrea sa stiu pentru orice eventualitate. Cat cost un avort si care sunt clinicile cele mai BUNE din Bucuresti pentru asa ceva, unde medicii au grija de pacient si le pasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU te mai gândi la tot felul de TÂMPENII că NU eşti însărcinată!

Vezi detalii în răspunsul de la întrebarea anterioară...

Vezi detalii despre avort la linkul :
http://www.provitabucuresti.ro/bioetica/avortul/proceduri-metode-avort

Preţul variază, în general, între 500-800 lei; dar, poate ajunge şi la 1500 lei ( depinde de cabinet/clinică/tip de avort ).

Oricum, stai LINIŞTITĂ că NU vei rămâne însărcinată!

Toate cele bune.

| cocoloc explică (pentru bursuc001):

M-ai mai linistit, vorbele tale...sunt ca o raza de lumina acum pentru mine. Sunt genul de om care atunci cand se panicheaza isi face tot felul de scenarii in cap si chiar crede in ele! e horror!

| hondru a răspuns (pentru cocoloc):

Eu nu as putea daca asi fi fata sa fac avort.sa omor un suflet nevinovatsad

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru cocoloc):

NU te mai gândi la tot felul de prostioare.
Stai LINIŞTITĂ că NU vei rămâne însărcinată!

O zi frumoasă.

| iubesc a răspuns:

De acord laughing

| diavolitadulce a răspuns:

Chiar daca nu vei pati nimic in urma lui, experienta va fi traumatizanta. Gandeste-te ca iti vei vedea propriul copil dezmembrat, pur si simplu smuls. Este un moment ingrozitor. nu te mai gandi la astfel de lucruri. Doar ai grija sa nu ramai insarcinata. Bafta

| Madalidia a răspuns:

Avortul, va lasa o amprenta asupra ta toata viata, si da, este dureros! Daca vrei sa stii mai multe, urmareste asta http://www.youtube.com/watch?v=jm5O5-u9H4g si te vei convinge. Totodata, vei afla si cum vei evita o eventuala sarcina pe langa celelalte riscuri la care te expui facand sex. Te provoc sa urmaresti pana la capat, nu ai nimic de pierdut! :)