Cumpara sampon cu NIZORAl din farmacie.
Ajuta impotriva matretei, care-i produsa de deramatita seboreica.
Ai mătreață sau dermatită seboreica (mătreață și coji)? Daca ai și coji ți-ar trebui pe lângă un șampon și un ulei pipeta aplicat de câteva ori pe lună
Am avut eu probleme cu mătreață, dar nu mai știu ce șampon am folosit! Daca ai măreață e bine sa te tunzi frecvent și să renunți complet la junk food, cel puțin 1 an de zile și la mâncare nesănătoasă.
Eu aveam probleme mari cu stresul, lucram într-o fabrică și trebuia pe cap sa purtam o chestie sa nu fim radiați, de la chestia aia îmi apăreau și coșuri in cap și mătreață! Eu vreo 9 luni am mâncat relativ sănătos și am scăpat, dar nu mai știu ce șampon mi-a dat un dermatolog, era foarte foarte eficient! Are multe cauze mătreață, trebuie sa tratezi cauza nu efectul dar știi și tu acest lucru.
Probabil Vichy dercos? Sună cunoscut?
Legat de stres și chestii,chiar am avut o perioada stresanta,însă eu pun seama și pe căldură, pentru că, din ce am citit, dermatita se activează și mai tare când dă de căldură, pentru că glandele sebacee își triplează activitatea.
Știu că are multe cauze, însă na, ce sa facem.Am avut și înainte mătreața,dar în ultimul timp mă și mănâncă scalpul groaznic,mi-am făcut și leziuni de la ce mâncărime am avut
Oricum, plănuiesc să îl iau ori pe cel de la Selmax, ori pe cel de la Vichy, am auzit că sulfura de seleniu ajuta la problema asta și o ține sub control.
Că na, am mai incercat șampoane cu antifungice, însă rezultat 0.
Nu bag mana in foc dar cred că era Nizoral.
Pai in fabrica aia mureai de cald,venea salvare frecvent după unii! Acum au condiții dar atunci nu aveau! Unul mirosea la subraț mereu a hazna era teribil de cald,era o fabrică de piese auto.
Stresul este principalul factor,de aia ai făcut dermatita. Daca nu îți ies cosuri in cap de la stres e bine, daca le spargi se extinde infecția peste tot!
Eu și transpir foarte mult, eram leoarcă de transpirat și cu mătreață, era horror!
Greu scapi de problema asta, mai bine te tunzi periuță
Crede-ma că am avut și perioada când m-am tuns scurt, rezultatul a fost același.
Înțeleg ce zici, într-adevăr, munca din fabrica e munca toropitoare, mai ceva ca-n armata
E bine că ai rezistat și ai depășit chestia cu munca in fabrica.
Cat despre nizoral, o să mă interesez sa vad ce e cu el.
Mersi!
E unul din cele mai bune. Pentru stres încearcă ceai de roiniță și magneziu bisglicinat.
Eu te voi scăpa de dermatită, care sunt zonele unde ai coji?
American Crew folosesc. Eu fac mătreață și coji din cauza apei de la rețea. E bun și Vichy Dercos, doar ca e mai scump dacă nu e la reducere.
In primul rand iti scuturi acum parul de mătreață și coji bine, după te speli pe cap. Te speli pe cap cu Ducray Kenual DS 100 ml de 2, 3 ori pe săptămâna. Apoi seara te dai cu ulei pipeta daivobet 15g (e roșu) in zonele cu coji și freci cu mâna sau cu pipeta, dar nu mult 2, 3 picături. Faci asta zilnic 8 zile daca nu trece te mai dai 3, 4 zile. Daca îți trece după primele 8 zile te dai in fiecare lună 7 zile. Țin să menționez că primele zile o să-ți de-a mai multe coji dar freci bine, te scuturi și după nu o sa îți mai de-a. Vreau după 8 zile să-mi zici rezultatul te rog.
Sincer, procesul e destul de greoi și cam anevoios, n-am să te mint
Eu mai caut variante, dar daca nu ajung la niciun rezultat, revin la recomandarea ta.
Tu te ai confruntat și tu, la randul tau, cu așa ceva?
Da,și eu m-am confruntat acum 2 ani și am scăpat după 7 zile, numai aveam coji și nici mătreață, mi le-a dat un dermatolog bun nu te gândii că m-am duc la farmacii sa iau de capu meu sau ceva.Și la toți prietenii mei care le-am dat au scăpat de dermatită după câteva zile. Sa ști că nu e greu. Te speli de 2 ori pe cap cu șamponul menționat mai sus și seara 8 zile aplici cu pipetă uleiul daivobet. Nu lua altceva că te poți agrava mai rău.
La ce mi am făcut cu capul asta, nu mai am frica de nimic
Deci sa înțeleg că nu vrei sa iei ce ți-am spus, tu ști ce faci, dar daca le v ei lua vreodată te rog să-mi zici rezultatul
Din ce vad,uleiul pe care mi l-ai recomandat, se eliberează doar pe baza prescripției medicale, deci na.
Însă dacă o să încerc, te anunț!
Dar mai am o întrebare, ai scăpat definitiv de ea sau doar așa, temporar?
Definitiv. Ți-l dă și fără, ii spui și tu că ți l a recomandat prin apel, te descurci tu
butterfly2013 întreabă:
Carmen133 întreabă: