anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A fost careva ajutat de crema Mibazon pentru acnee? spune-ti ce si cum

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mishulicka a răspuns:

Iti recomand cu toata increderea Zineryt...Forma de acnee de care am suferit nu era juvenila era acnee vulgara(in termeni medicali). Acum nu am nici macar vreo urma de la vreun cos. Daca nu ma crezi iti dau poza.te pup

11 răspunsuri:
| Rolleer a răspuns:

Buna, nu stiu cu e crema aia dar daca vrei ceva bun, atunci ia pachetul revitol(nu e ieftin dar merita toti banii): http://bit.ly/V0aDwI

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Nu merita

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Ai incercat? dc nu merita?

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Pentru ca nu dispar

| Marius1985 a răspuns:

Salut! nu dispar din apcate; mibazon este o crema antibiotica, sis e folsoeste in medicina veterinara (se unge ugerul vacilor cu ea). Pentru ca este antibiotica se crede ca poate actiona asupra cosurilor, dar realitatea lasa de dorit. Antibioticele se folosesc din interior (pastile), de exemplu doxiciclina; dar este destul de puternica, poate avea reactii adverse.
O alta crema contra acneei este Retin A, se gaseste in farnacii dar trebuie folosita 3-6 luni de zile, si arde pielea f rau, devii si mai sensibil la soare, nu e foarte placuta, dar este eficienta.
Alte pastile bune contra acneei, care nu au efecte adverse, sunt Derminax-ul, adica astea: http://track.derminax.com/product/Derminax/?pid=123&uid=1419
Ce iti spun mai sus, iti spun din experienta. Am avut mari probleme cu acneea; si ce mai ajuta este trecerea timpului, o data cu varsta se estompeaza, dar dureaza ani de zile, si eu am ramas si cu cicatrici pe fata de la ele. Bafta multa!

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru Marius1985):

Hmm,nu stiu, dar numai dau banii pe creme si altele, mai ales ca e si scumpa aia, ceva naturistice nu sti? facut acasa. dar sa se vada rezultate mai de curand

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru mishulicka):

Daca vrei sa ma ajuti, da-mi id-ul tau pe privat sau si aici daca se poate, sa te intreb mai multe despre acest tratament;*

| Empathizer a răspuns:

Mibazon este un unguent veterinar cu 3 antibiotice si un corticosteroid, Prednisolon. In prospectul veterinar gasesti informatii pentru folosinta la animale, nu la om. Datorita faptului ca Mibazon contine acel corticosteroid, prednisolon, la om folosinta indelungata poate provoca atrofie a pielii. Sper ca nu l-ai folosit mai mult de 7 zile.
Cineva de aici ti-a sugerat Zineryt. E un medicament pentru oameni foarte bun pentru acnee si nu contine cortizon. Este bine sa consulti si un dermatolog, pentru individualizarea tratamentului in functie de forma de acnee de care suferi.

Si ia in considerare schimbarea stilului de viata. Dormi noaptea. Petrece mai mult timp in aer liber ziua, pe lumina, soarele face minuni la acnee. Mananca sanatos. Include in alimentatie 400 de grame de legume si fructe proaspete pe zi (atat crude, cat si fierte sau coapte la cuptor). Renunta la alimentele si bauturile care contin cafeina (cacao, ceai chinezesc, cafea, cola etc.).
Fa-ti si cateva analize uzuale la medicul de familie, ca sa vezi daca ai lipsuri de vitamine si minerale in organism, si sa le corectezi.

| mishulicka a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Deeyutza_d

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru mishulicka):

Multumes Deeyutza;*

| mishulicka a răspuns (pentru MaTrIx8378):

N-ai pentru ce...astep sa imi dai add

Întrebări similare