anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A inceput dintr-o data sa imi curga sange din nas... care e problema? daca stau sa ma gandesc, asta a fost prima data cand mi s-a intamplat... de ce? ca sunt sanatos tun big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LittleLuciane a răspuns:

Ai fost in calduri laughing?

23 răspunsuri:
| allexx100 a răspuns:

Poate fi de la oboseala. Ai facut efort? Iti curge des?

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru allexx100):

In seara asta mi-a curs doar... adevaru ca in ultimele 2 luni am adormit gen 2-3 noaptea. dar dorm destul si nu ma simt obosit deloc...

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Eh e normal, mai simte si corpul uneori nevoie sa se descarce putin de atata sange acumulat, stai linistita ca nu e nimica rauwinking

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru BeHappyOriceArFi):

Aha... asta e ciudat ca e prima oara cand mi s-a intamplat, cu toate ca am mai fost lovit si la fotbal si la batai laughing dar nu am avut nimic...

| WaraAl3x a răspuns:

E de la Soare. Deci nu mai sta in Soare. Eu am patit-o inainte de examenul la romana, mi-a curs inainte de ziua in care e examenul de 6 ori pe putin. Mi-o mai curs si si seara cand trebuia sa dorm bine. Deci in concluzie e de la Soare. Nu-ti fa griji, n-ai nici o problema, de asta inainte sa iesi afara poarta 1 sapca pe cap.

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru WaraAl3x):

Mersi de sfat dar nu prea am stat in soare laughing adica nu am stat decat gen 10-15 min/zi. deci thinking

| WaraAl3x a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Man eu am fost cu bicicleta pana la bunicamea si am s tat max 5 min in soare cand am venit la ea si cat am venit acasa. Am luat sa citesc la romana si o inceput sami curga sangele straight face.

| Nuamchefazi a răspuns:

Stai linistit ca nu are ce sa fie nimic grav, e de la stres, oboseala, soare...dar e ceva normalhappy

| Chio9 a răspuns:

Cum la cracanate la vine ciclu, traba sa mai dam si noi sangele afara.
Alta solutie nu avem, decat pe nas.

| Empathizer a răspuns:

Daca nu ti-ai bagat degetul pe nas, se poate sa fi racit, sau sa fi facut insolatie. Locul a ramas sensibil, si sangerarea se poate repeta in urmatoarele 2 saptamani, pana se cicatrizeaza locul.

Daca ramane o sangerare ocazionala, care se incheie dupa acest episod, nu e cazul sa-ti faci griji. Daca sangerarea se repeta si dupa ce trec cele 2 saptamani, mergi la medic, poate fi semnul unei boli mai grave. Daca esti adult, e posibil ca sangerarea nazala sa fie consecinta cresterii tensiunii arteriale.

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru WaraAl3x):

Aha, inteleg mersi big grin

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru Empathizer):

Am 18 ani... oricum nu m-am speriat sau ceva... doar ca e prima data cand mi se intampla chiar daca am fost lovit si la fotbal, nu mi-a curs deloc thinking mersi

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru Chio9):

laughing inteleg laughing

Răspuns utilizator avertizat
| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru KronstadtX):

Ok mersi big grin

| LittleLuciane a răspuns:

Poate de la efort sau caldurawinking

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru LittleLuciane):

Probabil de la caldura :*

| LittleLuciane a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

smug era sa mai zic ceva big grin

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru LittleLuciane):