In seara asta mi-a curs doar... adevaru ca in ultimele 2 luni am adormit gen 2-3 noaptea. dar dorm destul si nu ma simt obosit deloc...
Eh e normal, mai simte si corpul uneori nevoie sa se descarce putin de atata sange acumulat, stai linistita ca nu e nimica rau
Aha... asta e ciudat ca e prima oara cand mi s-a intamplat, cu toate ca am mai fost lovit si la fotbal si la batai dar nu am avut nimic...
E de la Soare. Deci nu mai sta in Soare. Eu am patit-o inainte de examenul la romana, mi-a curs inainte de ziua in care e examenul de 6 ori pe putin. Mi-o mai curs si si seara cand trebuia sa dorm bine. Deci in concluzie e de la Soare. Nu-ti fa griji, n-ai nici o problema, de asta inainte sa iesi afara poarta 1 sapca pe cap.
Mersi de sfat dar nu prea am stat in soare adica nu am stat decat gen 10-15 min/zi. deci
Man eu am fost cu bicicleta pana la bunicamea si am s tat max 5 min in soare cand am venit la ea si cat am venit acasa. Am luat sa citesc la romana si o inceput sami curga sangele .
Stai linistit ca nu are ce sa fie nimic grav, e de la stres, oboseala, soare...dar e ceva normal
Cum la cracanate la vine ciclu, traba sa mai dam si noi sangele afara.
Alta solutie nu avem, decat pe nas.
Daca nu ti-ai bagat degetul pe nas, se poate sa fi racit, sau sa fi facut insolatie. Locul a ramas sensibil, si sangerarea se poate repeta in urmatoarele 2 saptamani, pana se cicatrizeaza locul.
Daca ramane o sangerare ocazionala, care se incheie dupa acest episod, nu e cazul sa-ti faci griji. Daca sangerarea se repeta si dupa ce trec cele 2 saptamani, mergi la medic, poate fi semnul unei boli mai grave. Daca esti adult, e posibil ca sangerarea nazala sa fie consecinta cresterii tensiunii arteriale.
Am 18 ani... oricum nu m-am speriat sau ceva... doar ca e prima data cand mi se intampla chiar daca am fost lovit si la fotbal, nu mi-a curs deloc mersi