| Ada477 a întrebat:

A început să mă înțepe în gât din senin,in partea dreaptă. Bine, am băut și cola dar nu cred că are legătură. De la ce să fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Covid

| AnemonaP a răspuns:

O viitoare raceala poate, inflamarea gatului posibil. Nu are vreo legatura cu Cola

Răspuns utilizator avertizat
| AnemonaP a răspuns (pentru Ada477):

Poate fi un simptom al unei raceli, sau pur si simplu, nimic. Si eu am mai avut avut dureri de gat sau intepaturi in gat din senin, au trecut imediat si n am avut nimic. Cine stie, se mai intampla. Nu iti face griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ori suferi de ipohondrie, ori ești troll low cost, ori paranoia cronica.
Nu înțeleg de ce ți se mai răspunde la întrebări, e clar ca tu în fiecare zi ai câte ceva, din orice te smiorcai. Mie mi greu sa cred ca ești dilie, ești troll și ar trebui sa îți fie suspendat contul, nu știu de ce nu te suspenda admina. Mai era una ca tine care spunea ca ar putea fi însărcinată de la dus, va fratele ei o lăsat acolo mormolocii și pe prosop, exact cu aia semeni tu. Ea o recunoscut în final ca este troll.
Mai ușor cu troll-ul, ieși afara din casa, mai lasă TPU, ca îți iau neuronii razna.

| Lukasssz a răspuns:

Era rece sucul?

| darrio2007 a răspuns:

Ai baut-o rece.