Întrebare recomandată | AvalohAlyn a întrebat:

A incercat cineva Sedatif pc? Am inteles ca e homeopat, iar pe prospect scrie ca nu are contraindicatii si reactii adverse. M-ar interesa sa iau la nevoie, fiindca mai am seri cu anxietate si neliniste. A luat cineva? V-a ajutat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PeFuga a răspuns:

Am luat si m-a ajutat de fiecare data, insa eu luam cate 2 odata (se pot lua maxim 7 pe zi). Ma ajuta sa ma linistesc atunci cand stiu ca urmeaza o situatie in care m-as enerva foarte tare sau as avea emotii puternice. Ideal ar fi totusi sa ceri sfatul unui medic pentru problemele pe care le ai, nu sa apelezi la medicamente happy

6 răspunsuri:
| Yuliana197 a răspuns:

Sincer am luat eu (de mai multe ori chiar) si nu m-a ajutat deloc. Eu luam, ce-i drept, mai multe seara, sa pot sa adorm mai usor, deoarece am probleme cu lucrul asta si pot spune ca nu m-a ajutat prea mult.

| awarepresent a răspuns:

Iti recomand melatonina. E un hormon produs de Glanda Pineala si nu are efecte adverse. Melatonina e esential pentru organism si orice activitate care-ti tulbura echilibrul poate avea efecte grave, in cele mai extreme cazuri lipsa lui duce si spre cancer. Le iei la ore fixe cu 20 de minute inainte de culcare. Dar sa fie melatonina cu release de scurta durata. Poti sa te interesezi sau poti sa discuti chiar cu farmacistul.

| Luuma a răspuns:

Incearca Sedocalm ...eu am luat sedatif pc si mi s-a parut ca e foarte slab, aproape fara efect.Sedocalmul e din plante si m-am simtit bine!

| Harley18 a răspuns:

De ce esti trist sau stresat?

| PsychoDad a răspuns (pentru awarepresent):

Melatonina este buna in special ca adjuvant al somnului, fiind foarte eficienta. Am luat melatonina cateva luni pentru tulburari de somn insa am inceput sa constat ca provoaca dependenta, fapt confirmat si de catre medic. Chiar daca este un hormon natural secretat de glanda Pineala, consumul indelungat de melatonina inhiba productia acesteia in mod natural in corp poate provoca dependenta. Intr-adevar aceasta nu are efecte adverse insa e bine sa iei in considerare doar un consum ocazional.

| Anna121 a răspuns:

Eu am luat de multe ori, mai ales in timpul sesiunii, dar nu pot zice ca m-a ajutat, nu erau mari diferente, poate doar ma ajuta sa adorm mai usor.