| EmmaShefferd a întrebat:

A incercat vreunul dieta cu mere? Eu am incercat mai de mult doar vreo 5 zile, si am dat cam 2 kg. Am mancat numai mere si am baut apa. Gen un mar la 3 ore, 6 mere pe zi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Niiiicu a răspuns:

Nu este deloc o metodata buna, corpul are nevoie si de proteine si minerale si vitamine pe care nu le ei din mere, trebuie si alte alimente, un amic a incercat asta.manca undeva la 500-750 grame mere/zi si a slabit cam 3 kg in o saptamana

| EmmaShefferd explică (pentru Niiiicu):

O sa fac experimentul asta doar o saptamana sa vad daca are efect, apoi revin la mancare normala. eu nu mananc gras sau prea mult dulce de fel, dar am pus cateva kilograme din cauza sarcinii. Trebuie sa dau cel putin 5 kg.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o solutie. Dieta cu9mere este recomandata de medic 1zi pe saptamana pnru detoxifierea organismului. exclus mod de viata.ok? Mergi la nutritionist te costa maxim 150 roni da macar stii unde te situezi si ce ti se recomanda. Bafta.

| dannytama a răspuns:

Nu iti recomand sa tii dieta cu mere pentru ca si eu am facut asta si nu prea are rost doar pe moment, eu chiar am inceput sa tremur si sa am ameteli pentru ca de la acelasi fel de mancare corpul meu nu mai functiona normal. Deci cel mai bine e sa iti formezi un sti de viata corect si aici pot sa iti scriu un eseu de 2 pagini dar cred ca stii si tu despre ce e vorba. happy