| Electron34587 a întrebat:

A luat cineva medicamente de la psihiatrie si a putut concomitent sa ajunga la controlul gandurilor? Ele distrug memoria zice pe prospect si e nevoie de atentie ca sa ajungi la controlul gandurilor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" Electron34587 : medicamente de la paihiatrie... distrug memoria zice pe prospect"

hai măi electronule, mai dă-le-n mă-sa de medicamente! Pe bune, n-ai luat tu ceva mai mult decât era cazul?

| Electron34587 explică (pentru sierra1):

Scrie xanax prospect si scrie acolo ca ai dificultati de memorare astea de unde sunt?

Ai cunostinte sau stii vedete care au luat medicamente +terapie si le-au mers ok? adica au ajuns la controlul gandurilor?

| sierra1 a răspuns (pentru Electron34587):

Scrie "tulburări sau pierderi de memorie" deci nu inventa tu

A deci nici xanax nu distruge memoria? nici macar antipsihoticele?

Pai si deci daca tu te antrenezi pe autocontrol ca sa iti controlezi gandurile nu incetinesc medicamentele? din propria experienta momentan am doar o singura dovada dar una de care nici nu sunt sigur, in rest totul pare normal, normal asa am inteles ca se face medicamentatie +terapie asa sustin toti medicii.

| sierra1 a răspuns (pentru Electron34587):

Ti-a PRESCRIS ție medicul un astfel de medicament sau te-ai gândit tu că ți-ar face bine?