Nup.Și eu am băut spirt, vrând să iau sticla de suc fără să mă uit.N-am avut nimic, exceptând senzația că îmi ia gura și dinții foc, care a trecut destul de repede.
Singurul caz in care spirtul e otravitor e daca e contrafacut si a fost facut de fapt cu alcool metilic. Au fost cazuri cand au murit oameni din cauza asta dar nu cred ca ai tu asa ghinion. Si oricum ai luat doar o gura
Stai liniștit, nu se întâmplă nimic. E ca și cum ai lua o gură de pălincă. Spirtul este intenționat colorat, tocmai pentru a se evita consumul lui. Dar la bază este alcool.
Pe vremea mea, boschetarii consumau spirt, deoarece era mai ieftin decât băuturile obișnuite
Numa alcolicii aia inraiti o iau de dimineata cu alcoolul. Vezi sa nu fie de rau augur.
Sincer, nu cred ca spirtul afectează rău dacă ai luat o gură din greșeală. Totuși ce caută sticla de spirt lângă patul tău? Oricum înainte bețivii consumau spirt când nu aveau bani de alcool deci stai liniștit
Nu e unchiule, alți îl strecoară prin pâine și l beau e okei te ai mai curățat și tu în gura
Sunt oameni care beau spirt "Mona" acei alcolisti care nu au bani de bautura, nu cred ca trebuie sa iti faci prea mari griji ca ai baut din greseala o gura