| KameliaU a întrebat:

Abdomenele te ajuta sa ai abdomen plat? Sunt fata, si sar coarda in fiecare zi de 100-200 de ori!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Din cate stiu nu. Doar abdomenele nu ajuta. Trebuie sa mergi la sala pentru a-ti lucra toti muschii abdomenului. De asemenea pentru un abdomen plat iti trebuie si o alimentatie specifica, bogata in fibre pentru a-ti dezvolta masa musculara.

| al3xander a răspuns:

Coarda se sare un anumit timp, nu se sare dupa numar. incearca jumatate de ora pe zi (sarit continuu).

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Lasa abdomenele si apucate de alergat si in renunta cat de mult poti la zahar si prajeli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abdomenele nu te ajuta sa ai un abdomen plat, ci doar iti vor aparea "patratele".
Mai bine sari coarda. Rezultatele sunt mult mai multumitoarehappy.

| LoLiPoP101 a răspuns:

Daune...din cate am auzit sunt foarte b

| LoLiPoP101 a răspuns:

Da sunt foarte bune din cate am auzit *

| AndreyDjx a răspuns:

Eu nu am facut asa ceva. desii am slabit 15 kg la 12 ani. si crede-ma din colacei am ajuns la asa zisele cubulete. Nu trebuie decat, abdomene. sau ar mai exista o solutie, te asezi pe un plan plat si ridici picioarele sus si jos sus si jos si tot asa. :) Daca ti se pare greu ai aici un exemplu : http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474. Timp de 2 luni faci astea zi de zi (odata dimineata odata la pranz odata seara ) Si sigur vor aparea rezultate! Multa bafta!