anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aceasta intrebare este adresata fetelor. Fetelor voi v-ati putea combina cu un baiat/barbat chel? Cred ca sufar de alopecie si cred ca peste 5-10 ani voi ramane fara par si ma tem ca nu ma va dori nici o fata, bine oricum nu sunt eu mare cuceritor fiind anxios da totusi.
Ofer funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Anxietatea si stima scăzută de sine te îndepărtează de fete, nu alopecia! Oamenii nu se gandesc la defectul tau dar iti pot observa usor neîncrederea personală.

26 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Sunt multi băieți care se tund zero pentru ca asa le place, indiferent cat de mult par ar avea. Dacă ești chel nu inseamna ca nu se mai uita nimeni la tine laughing unora chiar le sta bine. Si ce te face sa crezi ca suferi de alopecie?

| Furnicuta000 a răspuns:

Vorbesti de parca sa fii chel ar insemna sa ai cazier laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Denisa0954):

Da am citit si am vazut ca acele persoane au pete in cap fara par exact ca mine de marimea unei monezi boala se numeste alopecie areata avand in vedere ca am trecut printrun stres inimaginabil din cauza unor cocalari nu e de mirare mai ales ca sufar de depresie cronica. nu asta e ideea...tu te ai combina cu un baiat chel?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Furnicuta000):

Eh o sa imi fac implant de par si gata nu cred ca mi ar sta mie bine chel

| Denisa0954 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot să mă pronunț pentru ca am iubit deja. Dar dacă te ajuta cu ceva, as mai fi cu el chiar daca ar fi chellaughing
Ideea e ca poti încă sa nu ajungi la chelie totală, daca mergi sa te tratezi. In primul rand te poate ajuta un psiholog sa treci peste probleme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și garcea ( Mugur Mihăescu) e chel și are familie. Și Marcel Pavel e chel și are familie. Și Pavel Stratan nu cumva e tot chel și are familie? Mulți oameni trăiesc cu chelie și nu s-a întâmplat nimic. Până la urmă contează ce ai sub chelie ( creierul ).

PS : Călin Goia de la voltaj este tot chel. Despre el nu știu nimic dacă are familie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asa e

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tuns zero.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

De ce mas tunde zero? Se regenereaza parul daca ma tund zero?

| morfeo a răspuns (pentru anonim_4396):

Decat sa ai par mare cu lipsuri mai bine tuns zero, army style. Poate te si inrolezi.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Pe mine nu m-ar interesa dacă băiatul ar fi chel

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru morfeo):

Da, deocamdata am o pata de marimea unei monezi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se regenerează. Asta va fi freza ta. Nu se va observa că ți-a căzut părul.

| morfeo a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai putea sa porti sepci New Era eventual. O sa iti stea mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Nice happy

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt cam dusă cu pluta, nu te lua după mine!winking

anonim_4396

Azi e ziua ta cum o fost?

thinking nu făcui nimic interesant
m-am petrecut cu colegii mei, am fost la un restaurant și atât
acum mă doare capul și mor de somn, dar n-aș dormi

| Liviu a răspuns:

Bine prietene... eu ma barbieresc in cap de vreo 8 9 ani saptamanal, ba chiar uneori la 2 3 zile cand fac dus, pentru ca iubesc ca sa fiu chelios.Deseori lumea ma intreaba, "Ai vreo boala de esti chel?" Eu raspund razand ca sufar doiar de 'oua umflate' si atunci lumea se prinde ca nu e nici o chestie.Eu ador sa fiu chelios,si crede-ma,am un par des,cand ma barbieresc ma apuca spumele, nu e nici o chestie, trebuie doar sa vrei, eu imi afisez cheliuta cu mandrie, mai ales cand stiu ca doar o zi maxim doua e fina, dupa....salut laughing e aspra. Intelege faptul ca.un barbat chelios va iesi in evidenta in un grup plin cu oameni care sunt cu par pe cap, asemenea cum un barbos va iesi in evidenta in un grup plin cu oameni care nu au barba.Eu sunt chelios, ma rog, ma barbieresc in cap, si port cioc.Seman putin cu catalin gruia(voltaj cel care canta) dar eu iubesc sa fiu chelios, capu sus, chelia inainte.

anonim_4396

Mi se pare mie sau te exprimi ca o olteanca? happy

| Simpatic a răspuns:

Chiar si fetele il plac pe el, il doresc el este CHEL :
https://www.youtube.com/watch?v=ghsFubcn4O8

Imi place accentul happy

anonim_4396

Si ia zi ce cadori ai primit azi? big grin

thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Donsavas):

Ai dreptate

| Adry05 a răspuns:

La tine problema e anxietatea nu chelia laughing) sunt mulți bărbați cheli foarte sexy