| Mariusica95 a întrebat:

Acum 1-2 ani mi-am pierdut un dinte, de prin marginea gurii. Recent am fost la dentist pentru o reconstructie, iar dentistul a observat ca mai am radacina, iar maine o sa o scoata. Intrebarea este cat de dureroasa este extractia de radacina? sub anestezie bineinteles

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Pufffx a răspuns:

Daca docotra are experienta suficienta nu ar trebui sa te doara.

| AddaSunnii a răspuns:

Dacă e cariată, atunci va durea. Dacă e sănătoasă, nu te va durea deloc.

| guardian18angel a răspuns:

... nu este durerioasa deloc, din cate stiu eu, decat daca apar complicatii si trebuie sa opereze. Atunci va dura mai mult si vei suporta mai multa anestezie.

Faza mai naspa, din punctul meu de vedere, e ca doare un pic dupa ce termina tot, pana... se vindeca.

Dar trece, nu e nimic nu stiu ce. Se poate cu mult mai rau, poti spune ca ai noroc happy

| lucian007 a răspuns:

Absolut deloc! si eu am avut o extractie si n-am simtit nimic din ce facea acolo...(mi-a facut spray si injectie)

Răspuns utilizator avertizat
| Pufffx a răspuns (pentru AddaSunnii):

Daca a spus ca ia picat dintele si i-a ramas radacina cum sa mai fie cariata?

| cataswat a răspuns:

Nu, nu te doare cu adevarat.
Acum depinde de persoana, dupa prima anestezie normal nu ar trebui sa simti nimic, dar daca ai frica de dentist vei simti ca mori pe scaun.
P.S.:Mergi mai bine acum pana nu este prea tarziu, s-ar putea intampla si mai rau!