Imi pare rau de infectarea cu virusul asta nenorocit, dar trebuie sa stii HIV asta face, sistemul imunitar este compromis atacand organele interne, sistemul nervos, hormonal samd.
Dupa cum vad, deja ai avut primele experinte ale declinului sistemului imunitar, odata cu aparitia parezei, apoi afectiuni oftalmologice si va continua daca nu ai grija de tine, cu foarte mare strictete si medicatie adecvata.
Regulile de igiena, protectie, hrana si odihna vor fii stricte si extreme ca sa poti supravietuii si bucura de viata, chiar si cu o boala atat de rea.
Iti doresc din toata inima sa te recuperezi rapid si sa ai mare grija de tine, ca sa-ti continui viata normala.
Menționez ca de trei săptămâni am vederea în ceata și ca înainte nu aveam probleme oftalmologice. Doctorița zice sa aștept tratamentul dar nicidecum de oftalmolog. Ea zice ca e de la sistemul imunitar scăzut. Și amețeală în mers și vederea în ceata. Am nevoie de sfaturile voastre.
Simptome HIV:
Febra
Durere de mușchi și inflamarea ganglionilor limfatici
Tuse seaca
Semne pe piele
Greata si varsaturi
Pierderea in greutate
Nu e vorba de oftamolog(sau pentru tine iti poti face niste consultatii pretul e intre 100-150 lei)
Imunitatea ta este de vina.Iti propun sa folosesti remediile naturiste.
Multa sanatate si nu baga gura lumii in seama!
Da e legat de HIV problema vederii, vezi ca sansele de angajare sant mici sau nule, poti sa aplici pentru ajutor social si primesti in jur de 3000 sau 1800 lei sa supravietuiesti lunar (nelimitat). Avand hiv esti slab in putere nu ai voie sa faci efort, trebuie sa mananci sanatos, 30min sau 1h miscare pe zi iti face bine. Poti duce o viata normala cu tratamentul (gratuit) nu e contra cost. Trebe sa vb cu doctorul de ajutorul social sa iti dea un act doveditor ca esti bolnav si mergi la ghiseul care se ocupa cu asa ceva la tine in zona.
Deci e de la imunitate? Asta zicea și o șefa de laborator. Ca de la imunitate se trage totul dar în 7-8 săptămâni o sa îmi recapăt vederea. Mai am puțin și încep tratamentul. Pana ajunge la Baia Mare, trebuie comandat, poate dura o săptămână.
Da,de la imunitate.Ai grija de tine si cel putin am incredere in tine ca o sa treci peste.Multa sanatate!
Doamne ajuta. Mersi mult. Am sperat sa fie de la imunitate.
"Ea zice ca e de la sistemul imunitar scăzut."
Daca doctorita ti-a zis, care e calificata sa iti zica, nu cred ca mai are rost sa zicem noi, niste amatori (cu exceptia medicilor de aici). Cred ca mai degraba ar trebui sa crezi ce ti-a zis ea.
Problema e ca eu am ajuns cam târziu, diferenta de 5 ani cam asa. Doctorița zice ce zice, asistenții altceva. Gen control oftalmologic și asa, mai departe.
Lasa tu asistentii. Aia sunt amatori comparativ cu doctorita. Un asistent tremina liceul sanitar, sau o postliceala, doctorita a terminat o facultate. Nu crezi ca e o diferenta? Intre parerea asistentilor si a doctorului, intotdeauna sa accepti parerea doctorului, chiar daca sunt 10 asistenti care zic altceva, parerea doctorului e mai avizata.
Doamne ajuta ca doar asta îmi doresc, sa fie bine. Maine îmi comanda tratamentul și o zis doamna doctor ca îmi va dispărea vederea asta treptat ce medicamentul întra în organism. Dar pana ce vine comandat mai durează 2, 3 săptămâni. Doamne ajuta.