anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 saptamani mi-am scrantit putin picioru, nu e grav, nu a trebuit sa merg la medic, insa pe viitor as vrea sa am gleznele mai tari sa nu ma mai pot accidenta, ce exercitii as putea face pentru intarirea gleznelor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hellena968 a răspuns:

Maninca alimente bogate in calciu si vitamina D. Alimentele bune sunt broccoli, sardinele, somonul si produsele lactate.
Incearca sa nu mancati cereale integrale si produse bogate in calciu in acelasi timp. Cerealele integrale contin o substanta ce se amesteca cu calciu si previne absortia acestuia.
Maninca alimente ce contin sulf. Cele mai bune sunt usturoiul si ceapa.
Evita alimentele ce contin fosfat, cum ar fi bauturile racoritoare. Fosforul face corpul sa elimine calciu.
Evita produsele animale bogate in proteine. O dieta bogata in proteine duce la eliminarea calciului.
Redu consumul de cofeina.
Fa zilnic exercitii. Exercitiile ce solicita oasele, cum ar fi alergatul ridicatul greutatilor sau dansul sunt cele mai bune.
ia suplimente de calciu, magneziu si vitamina D asta in cazul in care nu esti sigur ca ai destule in dieta dvs.
Suplimenteaza dieta cu silice; ajuta la asimilarea calciului.
Adauga plante ce ajuta la formarea oaselor. Le puteti lua sub forma de tinctura, ceai sau tablete.Bafta

3 răspunsuri:
| ForeverLivingProducts a răspuns:

Buna,sunt consilier pentru un stil de viata sanatos Compania pe care o reprezint are o bautura nutritiva din gel de aloe vera stabilizat, condroitina, MSM si vitaminaC este foarte bun pentru mentinerea sanatatii articulatilor, intareste oasele si previne boliile asoase. Daca doresti mai multe detalii imi poti lasa un mesaj O zi frumoasa

| NOsay a răspuns:

Genoflexiuni 50/zi si vei fi bine noroc!

| UltymateMe2 a răspuns:

Genoflexiuni incepi cu 20/zi si bagi cate 5 in plus pe fiecare zi pana la 80 si dupa aceea o iei inapoi si vei vi bine