Buna...
Pai sfatul meu este sa ii lasi in pace, sa nu-i apesi/"zgandari" si sa te duci cat mai repede la medic, pentru ca nimeni nu stie ce poti avea mai bine decat el;) Ganglionii normal se simt la palpare, insa nu trebuie sa fie durerosi si nu trebuie sa aiba diametrul mai mare de 1 cm. In cazul in care apare durerea, inseamna ca trebuie sa vizitezi medicul;) Uite ce am gasit eu:D http://www.adevarul.ro/......98172.html Numai bine>:D<
Da' nu poate fi, sa zicem, un presimpton de rubeola, oreion etc?
Mda Madalin, este posibil sa fie rubeola sau oreion(inflamarea ganglionilor in zona gatului sunt simptome ale celor doua) insa avand in vedere ca ai si in zona axilei...nu stiu ce sa mai zic de aceea cel mai bine este sa mergi la medic sa stii sigur ce ai
Sti, e obicei ganglionii apar in urma unei infectii, de exemplu cei din zona gatului arata faptul ca ai avut de curand o infectie ORL sau infectie dentara/gingivala; insa din cate stiu eu nu trebuie sa doara din aceasta cauza.
Dar pe tine doare doar la palpare? sau si atunci cand nu ii atingi?
Am rezolvat problema.Am rubeola. Durerile in zona axiala erau din cauza unui efect secundar, si anume artrita.Acum mi-a trecut artrita si astept sa treaca si rubeola.Multumesc de ajutor:*
Ma bucur ca nu este nimic grav:*insanatosire grabnica>