E normal sa nu te doara: piciorul ti s-a refacut, insa, ca dupa orice incident de acest gen muschiul nu mai e atat de elastic ca mai inainte.E perfect normal. Exercitii indicate: in doirea usoara a genunchiului pana cand o sa te poti sprijini pe el.Cand o sa te poti sprijini pe el, o sa fie floare la ureche sa te deprinzi cu mersul fara sa schiopatezi.Insanatosire grabnica!
PS:Tine minte ca e normal ca piciorul si-a pierdut elasticitatea.
Am declarat raspunsul castigator.
Pot spune ca mi-am mai revenit, am renuntat mai intai la crema, apoi la genunchiera, aici a fost marea schimbare, genunchierea mai mult ma incurca.
Acum pot sa si alerg, sa joc fotbal ma feresc inca o vreme.
In schimb, de schiopatat, daca merg la plimbare prin oras de exemplu, dupa cateva ore imi oboseste usor piciorul si mai schiopatez, nu rau, ce as mai putea face?
Fizioterapie nu am facut pana la urma, bicicleta am facut, si incerc sa scap de 4kg in plus.
1. De obicei genunchera este dintr-un material tare putin elastic, mai mult incomodeaza decat protejeaza (doctorii spun sa o porti deoarece e foarte vulnerabil dar dupa1 sapt. e OK.
2. Ei bine, in timp se vindeca toate. E bine sa faci una-doua plimbari pe zi cu distante din ce in ce mai mari-astfel te vei obisnui mai usor.
Mersi ca ti-am fost de folos!