Daca ai facut vaccin anti-rubeolic, atunci poti sa stai linistita ca, nu vei primi virusul. Chiar daca a fi bolnav nu este prea confortabil, este bine ca, aceste boli ale copilariei sa fie facute la aceasta varsta deoarece, mai tarziu, formele care se fac atunci cand esti adult, sunt mai grave si au si complicatii. Oricum eu iti doresc tie si varului tau multa sanatate.
Bună.
Dacă ai făcut un vaccin antirubeolic, nu contactezi de la alte persoane contamine.
Pa, pa.
Daca ai facut vaccin anti-rubeola, nu ai de ce sa iti faci griji. Nu poti lua boala de la varul tau.
Nu poti sa ai incredere totala in vaccinuri in ziua de azi, protejeaza te stand departe de persoanele bolnave
Mai. Azi m-am externat din spital. Ca am fost suspecta de rubeola. In fine. Am stat cu o fata si in a treia zi abia au incept petele sa-i dispara incet-incet. In spital, din cate am inteles eu, pentru rubeola trebuie sa stea 5 zile. :d Va multumesc oricum pentru raspunsuri. Vaccinul a fost bun totusi... Nu am avut rubeola:d Mi-au facut toate analizele si mi-au dat un alt diagnostic. Am tratament (. Of! ) v-am pupat :*:*:* ~!
Depinde ce vaccin ai facut! Chiar daca se intampla sa iei rubeola, iti trece in 3 zile, de aici si numele de "pojar de 3 zile".
In principiu esti protejata da eu zic sa nu te risti ca nu se stie niciodata.
d3javw întreabă: