Daca era ruptura de muschi nu mai misca. ai facut exercitiile incorect si ai pus greutatea inegal pe coloana. in cel mai rau caz e intindere de muschi sau ligament sau daca e durere in zona lombara sa ai u coloana deformata (eu am probleme la lombari si trebuie sa port centura altfel simt ca se rupe in 2 cand fac exercitii cu greutati libere). si daca faci exercitiile corect, ai febra musculara si dupa 1 an. eu fac sala din august si la piept si triceps inca fac febra, dar e de la corp la corp, nu e litera de lege treaba cu febra musculara.
dar ruptura de muschi nu e clar. intindere poate, dar ruptura nu.
Febra musculara... ai luat-o dintr-o data tare si de aia. mi sa intamplati si mie cand aveam 14 ani si m-am apucat de box. Trebuie s-o iei treptat si sa faci incalzire inainte de antrenament, pauzele intre seri sa fie de maxim 5 minute. daca stai 15-20 de minute intre serii degeaba le faci.
Daca faci de atitea luni, nu mai poate fi febra musculara (decit daca e vorba de o grupa musculara pe care n-ai lucrat-o pina acum). La cum descrii durerea, e posibil sa fie ruptura musculara. Insa nu o lua de buna, poate fi orice altceva. Pe nevazute nu poti primi un diagnostic. Cel mai sigur e sa mergi la medic sa te consulte si vezi ce-ti spune. Si de *asemenea, cel mai indicat e sa faci exercitiile la sala. Acolo ai un antrenor care iti programeaza exercitiile si iti dozeaza efortul, sa nu te accidentezi.