| Hum1lREALIDAD a întrebat:

Acum 3 zile am iesit afara cu capul descoperit si batea vantul.a doua zi m-am trezit cu o durere la urechea dreapta care s-a si infundat.problema este ca am si mucozitati nazale inchise la culoare cu firicele de sange.poate fi de la ureche?am inceput un tratament injectabil cu gentomicina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LostInHell55 a răspuns:

Buna.Da este posibil. Poate ai primit un curent mai urat si acum se trage la nas.Am patit-o si eu sad. Insanatosire grabnica. happyFundita?

5 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Daca ai inceput sa faci injectii banui ca ai fost la doctor. si la fel banui ca doctorul respectiv ti-a spus ce ai.
nu trebuie sa te lauzi pe TPU.
intelesu`mai?

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Ce intrebare mai e si asta? De ce nu iti intrebi doctorul?

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru LostInHell55):

De ce te milogesti dupa o fundita? Castigi milionu de euro daca strangi tot mai multe si nu stiam?

| Hum1lREALIDAD explică:

*andoando* daca tie ti se pare ca ma laud cu o problema cat se poate de serioasa atunci e problema ta.

| LostInHell55 a răspuns (pentru Hum1lREALIDAD):

Nu este necesar sa scazi pa-na la nivelul lui. Lasa-l in pace o sa ii se urasca sa vorbeasca singur si aluda cand vede ca nimeni nu-l baga in seama.Si multumesc pentru fundita :* Insanatosire grabnica