anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 5 ani am avut o lovitura foarte puternica la picior in urma careia m-am ales cu o vanataie extrem de urata si s-a deformat putin carnea in zona respectiva. De cateva zile, am remarcat ca inca ma mai doare cand apas si ma gandesc de ce nu mi-a trecut in totalitate. Am inceput sa ma ingrijorez. Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai de ce să te îngrijorezi.

| Meme10Meme a răspuns:

La spital daca vorbesti serios.

| Iote a răspuns:

Daca doare dupa 5 ani, ar trebui sa te vada un ortoped. Nu e normal.

| Littledoctor26 a răspuns (pentru Iote):

Nu e chiar o durere. Este o sensibilitate pe care nu am remarcat-o decat atunci cand m-am apasat ceva mai tare pe zona respectiva, iar din cauza anxietatii si a filmelor derulate in mintea mea, stau cu gandul numai acolo si am senzatia ca ma doare sau nu stiu exact laughing A fost totusi un traumatism extrem de puternic...

| Iote a răspuns (pentru Littledoctor26):

Totusi, un control nu strica. Ce te costa? Te linistesti daca nu e nimic.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate ai făcut un hematom...
Din cauza impactului, ai putea avea și o sensibilitate, care se manifestă mai ales, la schimbări de timp.
Masează-ți ușor zona cu Lioton gel.
Iar dacă vei simti că ceva nu e in regulă, programează-te la un consult, la ortoped, pentru liniștea ta. Îți va face o radiografie si îți spune...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu-i la genunchi lovitura atunci e ceva banal.
Incearca sa intelegi ce e sub piele.
Un tesut, muschi, osul?

| Littledoctor26 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este muschiul, dar a ramas aplatizat. Adica nu s-a mai refacut de atunci, a ramas usor "scufundat". Daca apesi cu mana se simte putin denivelat. Asa a ramas de atunci.