| adrian456789 a întrebat:

Acum cateva zile am gasit un pachet de tigari aproape plin si nou. Intrebarea este daca le pot fuma linistit. Ma gandesc ca cel care le-a pierdut sa nu aiba vreo boala, sunt tigari tari si nu prea am vazut tigari din astea, ma gandesc sa nu fie o persoana invarsta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Eu te intreb, de ce ai vrea sa fumezi? ce ai rezolva cu asta? ce ti-ar aduce acele tigari? in fine e viata ta. Apropo ai zis ca pachetul e nou, deci nedesfacut, deci cum ajungea boala aluia pe tigari? si daca stii deja ca sunt tari asta nu inseamna ca ai fumat deja? Mai bine le arunci ca poate iei sida

| adrian456789 explică (pentru EnvyU):

Am spus ca este aproape plin, deci desfacut si nou ca aspect

| adrian456789 explică (pentru EnvyU):

Sunt tari deoarece au un nivel ridicat de grudron si nicotina. P.S scrie pe pachet

suntserios
| suntserios a răspuns:

Risti si vezi ce se intampla...

| lBroken69 a răspuns:

Aruncă-le. Mai bine dai 13 lei pe un pachet, decât să îţi petreci mai apoi viaţa prin spitale.