Daca urmezi un tratament nu o sa ii elimini tot pe cala anala, iti zic 100%
Du-te la medic, dupa 1-3 zile de luat medicamente o sa-ti treaca, nu iti face griji, e o problema des inatalnita.
Mergi la farmacie si iti vor da fetele de acolo medicamentul care sa te scape de limbrici,nu ai de ce sa iti fie teama,se intampla,deci nu am auzit asta la oameni mai mari,doar la copii mici ca au tendinta sa puna mana pe jos si sa duca la gura,in fine, nu trebuie sa faci cine stie ce caz din asta, zilele trecute citeam de dieta cu tenii, adica oameni care vor sa splabeasca inghiteau voit larve de tenii care pot ajunge de cativa metrii din dorinta de a slabi fara sa se abtina de la mancare, asa ca un biet limbric nu e un capat de lume
Multumesc! m-am mai linistit acum.am fost la farmacie si mi-am cumparat zentel. farmacista spune ca totusi este bine ca am eliminat unul si ca acela ar fi trebuit sa fie masculul dar problema ar fi daca femela este inca in intestin ca ea se imulteste.o sa iau tratamentul si apoi sa imi fac totusi un control cu toate ca mi-e frica de mor.va multumesc pentru raspunsuri!
Ma bucur ca esti bine si te-ai dus la farmacie, cum spunea, e problema des intalnita.
AlexMaftei2001 întreabă: