| anamaria12345 a întrebat:

Acum cateva zile mi-a iesit din fund un limbric viu(am cautat pe net si asta sa descoperit sa fie)m-am speriat de moarte si nici acum nu pot uita senzatia aia.imi e si frica sa merg la baie acum.imi e frica sa merg la medic.am citit tot pe internet remedii dar voiam sa stiu(chiar daca este penibila intrebarea,dar mor de frica)daca mai am si altii, daca imi vor mai iesii si altii sau daca urmez un tratament ii elimin tot pe cale anala? sunt speriata! va rog sa ma ajutati.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| siminafive5 a răspuns:

Daca urmezi un tratament nu o sa ii elimini tot pe cala anala, iti zic 100%

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Du-te la medic, dupa 1-3 zile de luat medicamente o sa-ti treaca, nu iti face griji, e o problema des inatalnita.

| Felys a răspuns:

Mergi la farmacie si iti vor da fetele de acolo medicamentul care sa te scape de limbrici,nu ai de ce sa iti fie teama,se intampla,deci nu am auzit asta la oameni mai mari,doar la copii mici ca au tendinta sa puna mana pe jos si sa duca la gura,in fine, nu trebuie sa faci cine stie ce caz din asta, zilele trecute citeam de dieta cu tenii, adica oameni care vor sa splabeasca inghiteau voit larve de tenii care pot ajunge de cativa metrii din dorinta de a slabi fara sa se abtina de la mancare, asa ca un biet limbric nu e un capat de lume

| anamaria12345 explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Multumesc! m-am mai linistit acum.am fost la farmacie si mi-am cumparat zentel. farmacista spune ca totusi este bine ca am eliminat unul si ca acela ar fi trebuit sa fie masculul dar problema ar fi daca femela este inca in intestin ca ea se imulteste.o sa iau tratamentul si apoi sa imi fac totusi un control cu toate ca mi-e frica de mor.va multumesc pentru raspunsuri!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru anamaria12345):

Ma bucur ca esti bine si te-ai dus la farmacie, cum spunea, e problema des intalnita.