anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o luna am fost diagnosticata cu chist ovarian stang de 8 cm.Sub recomandarea doctorului care mi-a spus ca am si nevoie de sex in afara de anticonceptionalele pe care mi le-a dat am urmat sfatul acestuia.Astazi am avut un contact sexual protejat insa am observat pe prezervativ o secretie mai ciudata decat cea normala(era un pic rosie dar si galbena) plus un punct de 1 cm de sange sa zic inchegat.O fi de la chist sau de la pastile? La doctor ma voi duce peste 2 saptamani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Zilnic mă MINUNEZ de "motivele"/scuzele pe care le "inventaţi" pentru a face sex =))

Încă NU am auzit de nici un ginecolog care să-ţi recomande să faci sex pentru a vindeca chistul ovarian :))

Apoi, un chist de 8 cm NU se vindecă/elimină/resoarbe în urma unui tratament cu AC :(
Este necesară o intervenţie chirurgicală!

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ional_1103

Toate cele bune.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E posibil sa fie de la dezverginare!
Te sfatuiesc sa nu mai iei prea multe anticonceptionale si des, deoarece nu o sa mai poti ramane gravida mai incolo cand o sati doresti copi!
Se poate verifca aceasta informatie.
Pentru chistul ovarian pe care il ai tu, eu ati recomand acupuntura circa 10 sedinte.
E foarte buna in problemele sexuale si multe altele!
Multa sanatate si sa ai parte de orgasm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru bursuc001):

Asa a zis laughing Chiar si eu am fost uimita de asta pentru ca nu are cum dar spre uimirea mea dupa ce am facut nu ma mai durut burta cum ma durea inainte.Stiu ca nu se vindeca asa dar nu stiu de ce nu a vrut sa ma opereze sad

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru anonim_4396):

:)

Depinde şi de când ai fost diagnosticată!
În principiu, se poate ÎNCERCA un tratament cu AC timp de 3-6 luni pentru a vedea dacă acel chist se micşorează.
Dacă NU se micşorează sau dacă se mai măreşte, atunci chiar trebuie OPERAT :(

Multă sănătate.

Sărbători Fericite!

http://i.imgur.com/t0pIB.jpg