anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o săptămâna am primit un pumn in obraz, a doua zi mi s-a umflat relativ tare obrazul, am ținut rece și in 3-4 zile parca mi-o trecut puțin umflatura. Țin sa mentionez ca nu s-a învinețit, doar a fost umflat, acum a mai rămas puțin umflat dar nu se mai observa foarte tare. Când pun mâna pe locul unde a fost lovitura simt o biluță mică in obraz, rotundă, ce este asta? Cum sa scap de acea biluță? Obrazul îmi mai este puțin amortit. Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ottovintila a răspuns:

Aceasta poate fi deja o problema medicala. mergi la un doctor sa nu ai acolo un cheag de sange si complicatii ulterioare. Nu e de gluma si nu trata asta cu sfaturi pe net! Doctorul iti da o trimitere sa faci o radiografie si numai asa vezi ce ai acolo. Nu mai astepta!

| almaz a răspuns (pentru ottovintila):

Eiii vrajeala....si ce daca-i sange cheag? cel mai probabil ca asa si este, o sa se imprastie, in 1-2 saptamini, nu exista lovituri unde sa nu se formeze cheag-uri de sange, este cunoscut acest lucru si parca n-o murit nimeni de la asa ceva. Cineva mi-o zis ca compresele calde ajut, acum am vrut sa mai intreb de cineva daca asa este, si sa incerc, sau eventual sa-mi cumpar o crema de la farmacie, nu mai cred sa fie atat de sever ca sa apelez la medic...

| Butin a răspuns (pentru almaz):

Ti-ai raspuns singur la intrebare. Bravo. Ai vrut sa te lauzi ca ai luat o directa in obraz?

| almaz a răspuns (pentru Butin):

Multumesc.

Fă la vale!