| Rbnrbn a întrebat:

Acum o zi m-am jucat un joc pe calculator si am fost foartr entuziasmat si eram foarte bucruos si imi crescucse pulsu cred ca aveam pulsu o suta 20 cred ca simteam ca imi bate inima tare si nici numai respiram bine automat da nu eram panicat ca eram constient mentionez ca pana sa mi se intample asta nu aveam nimic! Dupa aceea m-am pus sa dorm nu ma lua somnu ma lua si tresaream mai ma lua somnu simteam ca imi tremura picoarele ma trezeam a 2 seara n am mai avut nimic am domrit bine dar acum a 3 zi tot mai am putin respiratia aia gen respir dar mai am mici rau de tot difcultsti si a2 zi simteam asa la inima, dar acum numai simt nimic doar ca am respiratia asta (mentionez ca in noiembrie am fost la control la inima si a spus ca e totul bine doar ca nu se deschide o artera bine ca fusesem racit la plamani si a zis ca e de la raceala ca de aia m-am si dus la control ca nu stiam de ce nu respir bine ca poate sa fie de la inima dar de fapt eram racit la plamani) si acum stau minifrica ca am ceva la inima… dar cred ca isi revine si respiratia

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Timp de minim 1 luna nu mai juca jocuri care iti dau acea stare de suspans, apoi incet, incet te poti apuca din nou incepand cu cate 15-20 minute!
Nu ai fost obisnuit cu asa ceva de aceea!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Ce ai simțit pare să fie legat de suprasolicitarea sistemului nervos (entuziasm + stres) și posibil anxietate. Dacă controlul la inimă a fost recent și în regulă, e puțin probabil să fie ceva grav.
Respirația dificilă poate fi din cauza tensiunii acumulate. Încearcă să te calmezi, să faci exerciții de respirație profundă și să eviți să te concentrezi obsesiv pe simptome. Dacă simptomele persistă sau se agravează, mergi la medic pentru siguranță.

| Kufu95 a răspuns:

Te-ai entuziasmat foarte tare şi de la emoții ți-a crescut tensiunea, odihneşte-te suficient şi totul va fi bine.