| DenisaNicoletaG a întrebat:

Ai trecut prin operatia de apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Nu.

| MihaelaDart a răspuns:

Da, la vârsta de 19 ani, cu câteva luni bune înainte de Bacalaureat. Pe vremea mea era sa faci mai repede apendicită ca să fi scutit la orele de sport :-)) :-)). Mâncam semințe cu coajă cu tot doar de dragul de a se inflama apendicul. Din clasa mea in ultimii 2 ani de liceu, pe "capete" cădeau colegii in mână bisturiului :-)).

| Adiadictie a răspuns:

Nuuuuu

| HazelEyes77 a răspuns:

Da acum cativa ani si nu a fost cine stie ce...mi am pus pe picioare destul de repede.Nu e o interventie complicata dar presupune sa nu faci efort cateva saptamani bune.

| DenisaNicoletaG explică (pentru HazelEyes77):

Trebuie sa stai la pat? Gen sa nu mergi?

| Lioana a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Nu trebuie sa stai la pat decat atat cat te tine in spital dupa operatie. Dupa aceea poti sa-ti duci viata in mod normal dar nu e voie sa faci eforturi mari cum ar fi ora de sport, timp de mai multe luni, recomandabil un an de zile. Vei primi scutire pentru orele de Educatie Fizica.

| Ingognito a răspuns:

Naspa rau operatia dupa ce te opereaza trebuie sa te plimbi ca sa iti dea drumul din spital, eu am avut nevoie de o saptamana sa pot merge ca sa ma lase sa plec