Da, eu am folosit benzile si am vazut o diferenta. Pe cutie scria sa iti aplici in fiecare zi timp de 30 de zile dar mie una imi irita gingiile si nu reuseam sa le pun zilnic, dar 3-4 zile consecutive da.
Nu le-am mai folosit de 1-2 ani si inca am dintii la fel de albi cum le-au lasat benzile.
Pentru iritarea gingiilor ( e inevitabil sa nu iti atinga gingiile banda cand o aplici) medicul dentist mi-a recomandat sa dau cu vaselina ca sa nu imi mai irite zona dar nu am incercat inca.
Albeste dintii, toti dintii, cit timp iti trebuie ca sa ai dintii albi
Eu am folosit doar Crest 3d White benzi - da recomand dar purtate cu grija. Benzile sunt doar pentru dintii din fata. Eu am folosit mai multe benzi pentru a imi acoperi si maselele pentru ca se vedea diferenta.
Eu am vazut diferenta dupa 3-4 aplicari.
Tot benzile acestea doar ai acoperit maselele, pui benzile aceste pină iti face dintii albi, dinții din față și maselele?
Initial benzile sunt scurte deci acopera decat dintii din fata. Eu am folosit cate 2-3 benzi pentru fiecare maxilar pentru a acoperi tot. Incearca prima data sa iti acoperi doar dintii din fata cum arata si pe ambalaj si vezi daca tie iti da rezultate apoi poti aplica mai multe.