| Bogdinzilaa a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine care puteti plz.Nu stiu acum 4 zile mancasem mai multe is la ore diferite.Si am facut Treaba mare(caca) de 2 ori si am avut diaree tot de 2 ori iar a doua zi nu am putut sa fac treaba mare deloc. Iar a 3-a zi am inceput sa fac treaba mare dar fesala in sine era mica de tot si subtire si nu stiu ce dar de atunci doara asa fac adica in fiecare zi fac numai asa si trebuie sa ma chinui si skot o fesala mica pe zi. Si vreau sa stiu daca e normal.Sau ce trebuie sa fac.Mentionez ca ma straduiesc tare sa fac si pe aia ma doare burta iar mie mie sa nu fie o fesala mai mare acolo care sa blocheze.SI asa incontinu cate o fesala mica de tot pe zi, Va rog un raspuns rpd.Scuzati-mi Limbaj.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Alesssya a răspuns:

Pai te-ai constipat. Este ceva absolut normal. Roago pe mama ta sa iti dea un no-spa sau sa intrebe la o farmacie de pastile!

| KillerWillBeBack a răspuns:

Spune-mi, cati ani ai?

| Bogdinzilaa explică (pentru KillerWillBeBack):

Fac 14 dc?