Nu mai crede ca esti nebuna. Nu te ajuta cu nimic. Si eu vad...noaptea vad o lumina ca un far care se plimba si cand se apropie trebuie sa deschid ochii pentru ca ma orbeste. Zgomotele sunt normale doar ca paranoia pe care o ai le face milt mai sursceptibile si le acorzi prea multa atentie. Treaba cu umbrele, toata lumea a trecut prin asta, se datoreaza iar atentiei si formei ochiului. In dreapta vezi putin intunecat si in tanga la fel iar cand misti ochii rapid iti da senzatia de negru.
Nu sunt chiar umbre, cateodata sunt si fete urate in fine cred ca e de la prea multe filme de groaza. Dar chiar is nebuna. Am gen premonitii dar eu nu imi dau seama cand le am. De ex am intrebat-o pe micamea cand a avut loc ultimul accident de masina de pe str noastra, m-am dus in oras iar cand m-am intors era o masina intrata in gardul vecinului sau cand ma intreaba cineva cat e ceasul iar eu spun ora exacta fara sa ma uit, dar cel mai ciudat e la jocul acela: flori fete sau baieti, in care trebuie sa ghicesti nr. Le ghiceam din prima. Numai nebunii au de astea si fac de astea. Crezi ca ar trebui sa merg la un psiholog?
In primul rand afirmarea cum ca esti nebuna arata ca nu esti. Exista multe intaplari stranii dar ceea ce spui tu nu depaseste normalul. Crede-ma sunt oameni ce au experimentat lucruri si mai ciudate si nu au nimic.