Eu zic sa nu mananci prostii, sa faci seara inainte sa te culci abdomene, sa eviti dulciurile si sucul si uite asa slabesti
Dieta cu supa de varza! Se tine timp de 7 zile si poti slabi pana la 7 kilograme.In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe cat de multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata.A treia zi ai voie atat fructe cat si legume. Si bineintels multa supa si apa.A patra zi mananci 3 banane si supa. A cincea zi poti sa mananci carne de vita sau pui cu supa, multa apa.In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa.In ce-a de-a saptea zi si ultima poti manca peste pe gratar si multa supa.
Daca vrei sa slabesti pe termen mai lung tine regimul disociat, 3 zile carne, 3 zile legume cu fructe si 3 zile lactate (iaurturi si branza slabe, adica degresate) - nu te costa mult un astfel de regim pentru ca nu consta in prepararea unor mancaruri sofisticate sau scumpe. 3 mere pe zi si o salata verde te costa pana in 10 lei. Si nu iti ia timp sa le prepari, decat 5 minute. Eu pe asta l-am tinut, am slabit 10 kg intr-o luna si nu m-a afectat la "portofel" si nici nu "mi-am pierdut timpul gatind". E genial regimul si da rezultate! Si apropo, la regimul disociat poti manca 3 zile din categoria respectiva de aliment cat pofteste inimioara ta, deci nu stai nemancata! Multa bafta. Sa ma tii la curent
5 mese pe zi:
1.mic dejunul: cea mai importanta masa a zilei si ar fi potrivit sa mananci ceva ce iti da putere: 1, 2 oua, putina branza, salata de fructe cu biscuiti...
2.Omica gustare intre mic dejun si pranz de ex: un sendwich, un fruct, o leguma, iaurt...
3.Pranzul poti sa iei ceva cu cateva calori in plus... de ex: piept de pui, sunca...
4. Iarasi o mica gustare...
5.Cina de data asta poti manca cartofi, supa, ciorba...
DAR! NU MANCA PAINE ALBA CI DIN ACEEA CU TARATE! SA AI DOAR O ZI PE SAPTAMANA IN CARE POTI MANCA CEVA DULCE SAU CEVA GRAS DE EX: CIOCOLATA, CARTOFI PAI...