| Username61 a întrebat:

Ajutor! Acum 15 minute am tras ceva din priza subțire,și am atins puțin cred eu ce era în priză mai jos, doar pe palma simt niste furnicături și puțin dinscofort la inima, deși nu știu dacă e pe fond că m-am speriat sau nu. Dar sa zicem daca trece 30 de minute, mai pot muri? nu mi-a ars mana sau ceva, nici nu a dat cu mine jos. Ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dacă aveai de murit mureai electrocutat pe loc. Stai liniștit te-ai curentat un pic. E doar o mica zgâlțâială și atât.

| Username61 explică (pentru gabicoo):

Au trecut 45 de minute, văd că tensiunea e ok, la pulsoximetru arata saturația și oxigenul ok. Zici că după un timp curentul nu mai produce daune?

| gabicoo a răspuns (pentru Username61):

Curentul produce dauna pe loc: arsură, paralizie sau moarte. Nu ai fost și nu ești în pericol. A fost doar o simplă zgâlțâială. Mergi liniștit la culcare.