Din cauza zahărului.
Încearcă ca pe viitor sa nu mai faci astfel de abuzuri.
Sănătate!
Fa-ti un ceai, nu conteaza de care, sigur ai macar 1 fel in casa. Favorizeaza digestia si te va ajuta. Iar data viitoare stabileste-ti niste limite.
Iti e rau ca a scazut glicemia prea tare in urma unei avalanse de insulina in urma dulciurilor, o sa treaca.
Adica pancreasu a dat multa insulina ca sa coboare glicemia, si in urma la asta a scazut prea tare, si asa e, iti e rau, bate inima mai tare.
Se stie fenomentul, de aia zic astia sa nu mancam alimente cu indice glicemic mare (adica viteza cu care urca glicemia sus), ca poate apare acest efect si unii au foame si mananca mai mult.
O sa urce la normal in timp si iti revi.
Dar de acum sa nu mai faci asa, ca vei pati la fel, si poti da si in diabet doamne fereste.
Mananca moderat. Daca ai avut si multa cacao acolo, poate sa bata inima si de la agitatia pe care o da cacaoa. Oricum o dai, iti revi treptat, stai linistit.
Bea 3-4 pahare de apa minerala carbogazoasa (Borsec e foarte bun), pana ce incepi sa racai.
Pana maine iti va trece.
Pe viitor învață să nu faci exces de dulciuri și chipsuri, este ok să mănânci un anumit număr de dulciuri și așa, după ce mănânci mâncare.
Lol. La cate dulciuri si cartofi prajiti am mancat eu cand eram mic, eram de vreo douazeci de ori pe nasalie.