anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOR am o intrebare:am in par dupa ceafa ca un fel de matreata si ma mananca aproape sau facut rani. da nu e decat in zona aiaam fost la un dermatolog si mi-a dat elosalic unguent dar dupa ce am terminat tubulmi-a aparut din nou si nu am mai gasit acest elosalic in farmaci. ce sa fac cu ce sa dau? e stresant imi cade pe haine k si cand as avea o tona de matreata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Incerca sa consulti si un alt dermatolog sa vezi ce iti spune. Nu cred ca ti-a fost bun tratamentul respectiv daca nu ti- a trecut. Probabil ai o ciuperca a scalpului. Mergi la alt dermatoolog.sanatate!

| olivvvviiiiaaaaaaaa a răspuns (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Acel dermatolog a zis sa dau mai mult timp cu acest medicament incepuse sa imi treaca da problema e k nu am mai gasit in farmaci,, si acum nici nu am banii sa pot consulta un dermatog

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru olivvvviiiiaaaaaaaa):

Pai si cu ce te incalzeste daca ti-a dat un medicament pe care nu il mai gasesti? sau care, cine stie, poate nu se mai fabrica? tocmai in ideea asta ti-am recomandat sa margi la un altul ca poate iti prescrie alt tratament care te vindeca si care se gaseste in farmacii.