La sinuzita m-am gandit si eu. Probabil ca de 5 ani s-a cronicizat si cand stai putin in frig incepe sa te doara si sa iti curga nasul. E posibil sa ai si deviatie de sept daca zici ca respiri pe o singura nara. Sfatul meu e sa mergi la ORL sa te vada ca o sa te chinui toata viata cu sinuzita daca nu o tratezi din timp
Nu stiu sa iti raspund la aceasta intrebare. Eu am aceeasi problema cu respiratia, nu pot respira niciodata pe ambele nari, dar nici-un doctor nu mi-a zis ce am, mi-au dat toti spray-uri nazale si dupa 3 luni de dat i-am injurat si am dat cu spray-urile lor la gunoi ca nu-si faceau efectul, in schimb pe mine nu m-a durut capul si nici nu ma doare.
La fel am si eu de exact 5 ani si nimeni nu imi poate zice cu siguranta ce am mai exact.Am fost la doctor si mi-a dat deferite tratamente, am incercat si cele naturiste, dar NIMIC.Am dureri groaznice cam de cel putin o data pe saptamana care ma tin cam 2 zil aprox., din cauza carora mi-e frica sa ma aplec sau ma piaptan, cateodata am si stari de voma.Respiratia exact ca si tine.Nici nu mai stiu ce sa incerc