| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Ajutor help deci de cateva luni ma doare capu app fiecare zi p[ai ori e din cauza mastrurabati ca ma masturbez mult cam zi de zi de 5 luni ori din cauza calculatorului stau 9 10 18 ore pe zi in fiecare zi ori din cauza certurilor in familie e posibil? bon vreau sa aflu ce pot pati si niste tratamente fara medicamente de cuimparat fara rasp mergi la doctor ceva alimente si uneori am o apasare la ceafa si in cap o stare ciudata nu ma atrage nimica si uneori doamne feri iim pus intrebarea sunt dement innebunesc nu stiu e din cauza oboseli oare nushdin cauza stresului spumeti, i si mie si am avut 2 lovituri in copilarie ffrele odata cu tampla inca am gropica nu mi so spart capu mi-a intrat onauntru am gropita si unu cu bicla dar ras si in crestet carei cauza si tratamentul vostru il vreau fara pastile doctor vreau naturiste si uneori pun um bidoc cu apa recepe cap ma concentrez pe ala si ma relaxeaza nu ma doare dar mi se face capullllll ff rece eu o numesc hydro terapie deci vreau tratamentele voaste etc va rog rapid?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| flytoheaven a răspuns:

Frate,din astea 100 de randuri daca am inteles 3 laughing incearca sa scrii mai corect intrebarea si atunci poate o sa te poata ajuta cineva.eu ce sa zic incearca sa iti masezi tot capu. daca zici sa nu vrei pastile nici doctor aunci nu stiu ce altceva te poate ajuta

| availablehandyman a răspuns:

rolling on the floor)))))))) ba frate fa un control la psiholog

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu mai duce viață sedentară, lasă calculatorul și masturbarea.
Hrănește-te cât mai sănătos și practică un sport.
Pa, pa.

| Minks a răspuns:

Dai la laba toata ziua da' sa deschizi o carte de Romana n-ai timp.

| PaulCCraciun a răspuns (pentru Minks):

Mi-a placut comentariul, bravo rolling on the floor.

| MSaul a răspuns:

Sunt, intr-adevar, surprins!
N-am crezut vreodata ca persoanele ce poseda un IQ mai mic sau egal cu 50 sunt abile in crearea respectiv utilizarea conturilor web!

| Minks a răspuns (pentru PaulCCraciun):

Pai serios, oamenii ca el sunt viitorul sumbru al tarii. Labagii si analfabetii, cand trebuie sa invete freaca menta si apoi se mira ca nu-i angajeaza nimeni.