| Victoria18 a întrebat:

Ajutor! crying((( Mor de picioare. Am facut o febra musculara extrem de dureroasa la ambele picioare. Ce sa fac? Cum scap? O aveam si inainte dar acum s-a mai agravat pentru ca am schiopatat multe zile. Acum mi s-au incordat mai rău muschii, si soldul ma doare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| lilianaadelina a răspuns:

O baie fierbinte cred ca te va ajuta destul de mult
si 1 aspirina

| DOOOPX a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti un medic, iti va da un tratament, iti va recomanda un crem pentru articulatii.

Succes!

| BuLaNNNeL a răspuns:

Mănâncă bine si odihneste-te, ajuta si un dus fierbinte.

| Alexandru250201 a răspuns (pentru lilianaadelina):

Baia fierbinte nu iti ia durerea de la febra, trebuie odihna multa si sa nu mai faca efort mare

| OanaMaria31 a răspuns:

De la ce ai facut febra musculara atat de grava? Cel mai bine este sa eviti sa te mai suprasoliciti, nu mai alerga timp de cateva zile, iar daca faci vreun sport, renunta la el momentan!
Daca nu ai timp sa mergi sa te consulte un doctor stai acasa si ajuta-te singura. Cum? Ei bine, fa o baie calda, consuma multe lichide, ia si o pastiluta de durere, Nurofen sau Ibuprofen. Daca ai prin casa, te poti da cu Voltaren sau cu un alt unguent pe baza de mentol, nu numai ca are un efect placut si racoritor dar iti mai amelioreaza din durere. Si ai nevoie de multa odihna! Pune-ti ceva moale, niste pernute sub picioare si incearca sa dormi. Daca ai noroc, pana maine dimineata te vei simti mai bine si daca nu te misti prea mult, in doua zile ai putea fi ca si noua! Toate cele bune iti doresc si tine-ma la curent!

| Sagemi67 a răspuns:

Cui pe cui se scoate, fata mea!

| RAY a răspuns:

De ce ai schiopatat?

| Freya1 a răspuns:

Mergi la farmacie si intreaba ce crema poate sa iti de-a si fa-ti masaj.

| Nevroza a răspuns:

1 aspirina si niste exercitii fizice de incalzire. Un antrenor mi-a zis ca unica metoda de a scapa de febra musculara este sa faci in continuare sport. Simplu!

| Raducons a răspuns:

Trebuie sa iei un medicament, antinevralgic, aspirina, ibuprofen o sa ti se mai aline durerile.ai grija si nu mai face efort mult dintr-o data.