| 121huuu a întrebat:

Ajutor......treaba sta cam asa am o profa in scoala si imi face referat prcum ca sunt dragot ceea ce nu e adevarat si dar ce e mai rau e ca vrea sa-l trimita la minister si va veni anti-drog in scola si imi va lua probe dar treaba nasolo e ca fumez de vreo 2 ani tigari normale kent winston..etc si sa depus tutun in mine cum as putea scapa de el repede? ....raman dator celui care ma poate ajuta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

1-aia de la anti-drog vin la scoala doar daca comercializezi droguri; 2-chiar daca ar veni nu iti pot lua analize daca tu nu vrei; 3- fumatul dauneaza sanatati si in afara faptului ca mirosi a tutun doar cu o radiografie poate sa spuna cineva ca fumezi; 4-poate ar trebi sa iti revizuiesti putin comportamentul in relatia cu profesoara, ca sunt o gramada fe liceeni fumatori dar nu si amenintati de profe astfel! Bafta!

5 răspunsuri:
| Laura46 a răspuns:

Ar trebui in primul rand sa te gandesti la motivele care o fac pe aceasta profesoara sa creada ca esti drogat.De ce a ajuns sa iti faca referat? Daca tu ai un comportament normal inseamna ca ea este cea cu probleme. Daca fumezi tigari normale acestea nu au legatura cu drogurile.Nu poate nimeni sa iti gaseasca drog in sange daca acesta nu a existat vreodata. Oricum, pana trece nebunia asta, ar trebui sa te lasi de fumat macr o perioada sa nu mai mirosi a tutun si ea sa creada ca fumezi altceva.

| 121huuu explică (pentru Laura46):

Da ai dreptate dar profa de pshiologie nu e sanatoasa e totatl opusa cu lumea asta e bolnava mintal zic eu si merge pe legea ei dar droguri in corpul meu nu au existat niciodata doar tigara si mie teama ca va da de nicotina...

Da dar profa asta de psihologie e dusa rău adică e defecta la creier nu i sanatoasa drog n-a fost niciodată în corpul meu dar tutun a fost și mi-e frica sa nu ma depisteze

| Laura46 a răspuns (pentru 121huuu):

Majoritatea liceenilor fumeaza, deci 80% din ei au nicotina in organism. fumatul nu este interzis(desi ar trebui ca dauneaza grav), deci tu nu ai cum sa fii amendat pentru ca fumezi.Frica nu are de ce sa iti fie. Daca ea e nebuna sesizati si voi dirigentele/a, siguri mai multi elevi au avut probleme cu ea, nu mai trebuie lasata la catedra un om bolnav mintal de-a dreptul

Am sa fac testul doar cu o condiție dacă reiese ca nu-s drogat sa părăsească scoală și dacă sunt plec eu din școala dar dacă se găsește ca nu-s drogat ceea ce asa va fi va răspunde în instanta deoarece mai am un frate geamăna la adresa căruia ii sau adus minciuni care constau în droguri amenințări și plus o palma din partea ei pe care i-a dat-o și pentru asta vom cere daune dar acum ca nu se depistează tutunul prin testul anti-doping asa vom face mulțumesc!