anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor urgent va rog! Hemoroizi, 17 ani. Cam de 2 zile am aceasta problema, dintr-o data a inceput sa ma doara stiti voi unde si sa am mancarimi. Prima data nu mi-am dat seama ce naiba ar putea fi, credeam ca e o iritatie sau ceva dar la o inspectie mai atenta am observat ca mi-a iesit ceva acolo, se simte ca niste saculete nu stiu cum sa va explic, 1 sau 2 si nu prea stiu ce sa fac, sunt disperat. Sa merg la medic, sa astept fara sa fac nimica gen trece de la sine, sau sa ma tratez de unul singur, daca da cum? Va rog sa ma ajutati nu prea stiu ce sa fac si daca e grav, etc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Lolalita88 a răspuns:

Eu spun sa mergi la un doctor, e mai sigur

| bogdan1004 a răspuns:

Du-te la farmacie și spune-i farmacistei ca știe ea ce sa îți dea

| Nonameagain a răspuns:

Nu trece "de la sine". Mergi la medic. Sa nu ajungi la operatie.

| Dorueraluat a răspuns (pentru Nonameagain):

Sa fiu sincer nici nu stiu ce naiba e. Pare ca o vena inflamata, voi suna medicul.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu mai manca condimentat sau picant sa vezi daca iti trece iar daca nu mergi la farmacie si exista remedii.

| Kriss96 a răspuns:

Nu trec de la sine dar nici nu e neaparat nevoie sa mergi la medic. Du-te la farmacie si intreab-o ce sa-ti dea. Exista creme pentru asa ceva. Nimic mai simplu. De asemenea cauta pe internet ce mai poti sa faci. Mi se pare ca baile de sezut sunt bune dar nu sunt sigura. In orice caz nu sta asa pentru ca de la sine nu trec! Si de cele mai multe ori cand iti apar nu scapi de ei toata viata. Din cand in cand s-ar putea sa-ti mai apara. Am medici in familie deci stiu sigur ca nu e neaparat de mers la medic. Acolo doar te inspecteaza si iti da aceeasi crema pe care ti-o da si o farmacista dar nici nu poti sa stai asa deci du-te la farmacie fara nicio jena si cere o crema.