Tine copilul cat mai mult la san, sa suga cat mai mult. In plus, cumpara-ti o pompita de la farmacie (exista speciale) si mulge-te cu ea dupa supt pana nu mai ramane deloc lapte in sani. In timp, lucrurile se vor regla fiindca copilul va creste si va avea necesitati mai mari.
Du-te la medic, exista ceva pastile.Cred ca se poate pune compresa cu apa rece, oricum du-te neaparat la medic.
Este posibil ca puiul tau sa nu poata manca tot laptele pe care il secreti tu si atunci ar trebui sa-l "mulgi" ca sa nu faci mastita. Dar evident cea mai buna solutie este consultul la medic.
Bună.
Dacă copilul nu reușeste să sugă o cantitate suficientă de lapte de la sân, mergi la farmacie și cumpără o pompiță specială pentru muls pentru a reduce cantitatea de lapte din sân cu scopul de a mai scadedin intensitate durerea și greutatea.
Mare grijă să nu faci mastită, atunci nu mai poți alăpta.
Așadar mergi la medicul de familie sau ginecolog și spune-i cu ce probleme întâmpini.
Este mai bine să previi decât să vindeci.
Multă sănătate.
Pa, pa.
Nu mai sta acasa.mergi URGENT la doctor ca sa nu faci mastita iar apoi sa te taie pe viu.asa a patit sora mea.nu trebuie sa mai alaptezi.sora, mea a patit exact ca tine si a ajuns la timp la medic si i-a dat pastile pentru stagnarea laptelui.Multa sanatate.
bbnnmm întreabă: