| Bianca1203 a întrebat:

Altă întrebare întrebătoare, cineva și-a făcut găuri în urechi iar la vreo 2 săptămâni i s-a infectat urechea, i-a ieșit o buba mare și s-a înroșit zona, a fost operata și și-a revenit, apoi după încă 2 săptămâni i-a apărut iar, lângă, mai jos de cealaltă infecție, a operat o iar și apoi i-a făcut analize. Astăzi la rezultatul analizelor i-a ieșit infecția cu stafilococ auriu, ziceți-mi și mie ce e de făcut, ca medicul i-a spus ca nu-i rău, dar din ce am citit pe net aceasta bacterie e rea dacă nu-i tratata.
Acum nu se mai atinge de nimeni din familie cu răni ca cică ii da bacteria. Vreau s-o ajut cu ce pot.
Ce trebuie făcut? Dau fundă. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RedMarr a răspuns:

Ce 'noroc' pe capul lui. Echipamentul nu era sterilizat(daca e la studio ceva)? Alta posibilitate ar fi ca a luat-o de la spital. Nu stiu ce ai putea face. Stafilococul Auriu e rezistent la antibiotice, iar la farmacii ORICE Antibiotic ar da, e pe reteta, deci nu stiu ce ai putea face tu. Trebuie antibiotic special.

4 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Sa ia medicamentele prescrise de medic.
Normal ca trebuie tratata.

Bula
| Bula a răspuns:

Tratament directionat cu antibiotic!
Trebuie facuta antibiograma, iar medicul sa prescrie antibioticul rezultat.

| gabicoo a răspuns:

În situația asta a fost soacră-mea. Și-a rezolvat singură problema cu pușca de vânătoare. A scăpat de orice fel de infecție și de durere.

| Bianca1203 explică (pentru RedMarr):

Am primit mesaj ca are rare leucocite și absenta flora bacteriana.